Ünlü rapçi ile aşkını ilan etti

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde canlandırdığı Gökçe karakteriyle ünlenen güzel oyuncu Nilsu Berfin Aktaş özel hayatıyla gündemden düşmüyor. Aktaş 2 yıl önce sessiz sedasız evlendiği Serdar Sertçelik'ten geçtiğimiz yaz boşanmıştı. Ünlü oyuncu şimdi de yeni aşkını ilan etti.

Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle takip edilen Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde hayat verdiği Gökçe karakteri ile yıldızı parlayan Nilsu Berfin Aktaş, rol aldığı yapımlar ve başarılı oyunculuğu ile sıkça gündeme geliyor.

Son dönemde özel hayatıyla adından söz ettiren Nilsu Berfin Aktaş 2 yıl önce sessiz sedasız evlendiği Serdar Sertçelik'ten geçtiğimiz yaz boşanmıştı

Nilsu Berfin Aktaş boşanmanın ardından yeni bir ilişkiye yelken açtı. Aktaş, son zamanlarda adı sıkça duyulan rapçi Blok3 ile birlikte olduğunu ilan etti.

nilsu 2

“YENGENİZLE DUMP”​

Blok3 yani Hakan Aydın sosyal medya hesabından Nilsu Berfin Aktaş ile pozlarını ‘Yengenizle dump' notunu düşerek paylaştı. Ünlü çiftin pozlarına sosyal medyada yorum yağdı.

Nilsu Berfin Aktaş ile Hakan Aydın'ın pozlarına sosyal medyada; ‘Bu çift ne alaka?', ‘Asla aklıma gelmezdi', ‘Bence yakışmamışlar' gibi yorumlar yapıldı.

nilsu 4

nilsu 3

Son düzenleme:
Çok özür diliyorum bu şahısları tanımıyorum ama oğlan sıradan Bağcılar kekosuna benziyor. Rapçi oldugunu düşünmüyorum. E haliyle bu çocuğumuzu kabul eden kızımız da olsa olsa kezo olabilir. Yani demem o ki böyle elit bir forumda yer almamaları lazım. Lütfen bak cumartesi sabahı.. biraz özen gosterelim.

Hatirim için kaldır bu konuyu ya. Valla
35 yılda ilk defa bişey istiyorum @BuYuCu

Ooo güzel olmuş güzel ben beğendim şahsen

şu ülkenin en büyük sorunu hiç adını duymamış olduğumuz hatta hiç duyulmaması gereken insanların meşhur ilan edilip magazinde yükselere çıkarılmasıdır.

şu ülkenin en büyük sorunu hiç adını duymamış olduğumuz hatta hiç duyulmaması gereken insanların meşhur ilan edilip magazinde yükselere çıkarılmasıdır.
Magazin Bir sektördür ve sanatçıların ünlü olmak isteyenlerin buna ihtiyacı vardır divine beycim rahatsız olacak bişey görmedim ben

Magazin Bir sektördür ve sanatçıların ünlü olmak isteyenlerin buna ihtiyacı vardır divine beycim rahatsız olacak bişey görmedim ben
yoo senle hemfikirim,sektör ve ihtiyaç konusunda.hayat içinde var olan bir kurum ama benim için değil.hak edene hak ettiğini verilmeli de bu ülkede çok gereksiz insan meşhur ediliyor.benim hayatımda bunlar yok olamazda.

Babalar sözü tutar diyen çocuk değil mi bu xd ayrıca bu kız çok beğeniyorum hani gerçekten bu erko mu yani :( üzücü… kızı kötü etkilemese bari

• Hımm
Tepkiler: ne
Ünlü derken? İlk kez duydum adını. Hoş önüne gelen rapçi oluyor. Benim çok ısınamadığım bir şey bu rap diye adlandırdıkları şeyi. Zamanında en çok sagopa falan dinlemişimdir…

Geri