Ünlü Haberci Gio Benitez, Hemcinsiyle Evlendi

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
ABD'nin ABC kanalında hem muhabir hem de haber spikeri olarak görev yapan 30 yaşındaki Gio Benitez, bir süredir nişanlı olduğu Tommy DiDadio ile hayatını birleştirdi.

Her ikisi de 30 yaşında olan Benitez ve Didario, Florida'da ailerinin ve dostlarının şahitliğinde birbirlerine sonsuza kadar "evet" dedi. Çift düğün gecesi ilk danslarını Lion King filminin ünlü şarkısı "Can You Feel the Love Tonight" ile yaptı.
unlu-haberci-gio-benitez-hemcinsiyle-evlendi-8366612_7924_m.jpg

Gio Benitez geçtiğimiz Eylül ayında Paris'e yaptıkları gezi sırasında sevgilisine evlenme teklif etmişti.
unlu-haberci-gio-benitez-hemcinsiyle-evlendi-8366612_9278_m.jpg

Good Morning America, World News Tonight ve Nightline gibi programları hazırlayıp sunan Gio Benitez iki kez Emmy Ödülü de kazandı.
unlu-haberci-gio-benitez-hemcinsiyle-evlendi-8366612_6238_m.jpg

sondakika

şu an çok üzüldüğümü bilmeni isterim Benito lakin ben yine de tüm inceliğim ile birlikte mutluluklar diliyorum size.

kimse kusura bakmasın son derece iğrenç bi durum. ailelerinin ve yakın çevresinin de desteklemesi falan bunlar iğrenç şeyler.

Ayşe Kulin'in 3 seri kitabı vardı ve Bora'yı anlatıyordu. Yazar, duygu dünyalarına öyle farklı yerden bakmıştı ki, benim de düşüncelerimi ve bakış açımı da farkında olmadan olumlu olarak etkilemişti. Onları zaten kitabı okumadan önce de ötekileştirmemiştim ama... Neyse işte:) Kısaca, aşka inananlar onların da aşklarına inanabilirler. Hayat onların, nasıl ve ne şekilde şekillendireceği de herkesin kendi öz kararı.

Belki de her zaman vardı böyle şeyler. Kimseyi kınamamak gerek.
Derin mevzu bunlar. Mutlu olacaklarsa olsunlar ne diyelim. Bizim ülkemizde de varken ülkemizdekilere de yabancılara da bir şey dememek gerek.

Yani yakışıklı adamların gay olması kızlara haksızlık....
Neyse mutluluklar dilerim. #Aşkıncinsiyetiyoktur.

Benim bilgisayarda neden gözükmüyor? Antivirüs engelliyor sanırım.

Merak ettim? Kim kız, kim erkek? :D

Biraz hakaret edeyimde kavga çıksın :D pislikleeer iğrençleeer hayvan herifleeer püüü :D

Geri