Ünlü Döner Zinciri İflasın Eşiğinde: Konkordato İlan etti!

Konu sahibi son olarak 14 gün önce görüldü
FzBsmnp.md.jpg

Türkiye genelinde 250'yi aşkın şubesi bulunan Ekrem Coşkun Döner, yaşadığı mali darboğaz nedeniyle konkordato ilan etti.

Türkiye'de ekonomideki dalgalanmanın son kurbanı Türkiye genelinde 250'yi aşkın şubesi bulunan döner zinciri oldu.

Konya merkezli Ekrem Coşkun Döner, yaşadığı mali sıkıntılar nedeniyle Konya 3. Asliye Ticaret Mahkemesi'ne konkordato talebinde bulundu.

KONKORDATO MÜHLETİ TANINDI​

Mahkemeden çıkan kararla üç aylık geçici konkordato mühleti tanındı. Ayrıca şirkete bir de konkordato komiseri görevlendirilmesine karar verildi.

Sözcü’nün aktardığına göre
; şirketle ortaklarının taşınır ve taşınmaz mallarının devri de yasaklandı.

Şirketin bir sonraki duruşması 17 Eylül 2025 Çarşamba günü görülecek.

KAYNAK

Ete gelen zamlardan sonra kaç kişi dışarıda yemek yiyebiliyor ki?

ne yediğini bilmek herkesin hakkı sloganıyla piyasaya giriş yapmışlardı. çok hızlı büyüyüp sektörü ele geçirmişlerdi bir ara.
bildiğim şubeleri kapanmıştı, yerlerine hep başkaları geçti. son durumları nedir bilmiyorum da her konkordato ilan eden zararda, iflas edecek diye bir durum yok. ödemeler konusunda şirketi rahatlatmak için yapmış da olabilirler.

Ben hiç beğenmedim burayı ya gerci yemedim orada ama bi itici geliyordu bana. Yeşil renklerdeydi galiba tabelası hos gelmemisti bana renkler nedense. neyse bi gün canım döner çekti deneyeyim dedim yanında kola istedim Pepsi var dedi siparişi iptal etmiştim pepsinin tadını sevmediğim için.. böyle bir anım var orayla...

Tavuk döner parasına et döner satma iddiası olan adam batacak tabi.

Geri