Ünlü Cinsellik Uzmanı Penis Boyutu Önemlimi Sorusuna Son Noktayı Koydu

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
spot_16_9_1575444771.jpg

Ülkenin en çok takip edilen ‘news.com.au’ adlı haber sitesine yazan Bokody, “Samimi olarak söylüyorum, erkekler arasındaki fallik merakı çok tuhaf bulunuyorum. Boyut kaygısı ergen erkek çocuklarına özel bir olay değil” ifadelerini kullandı.

Erkeklerin yüzde 68’nin cinsel organ boylarını küçük bulduğunu ortaya koyan bir çalışmanın ücretsiz biyomedikal veritabanı PubMed’de yayınlanmasının ardından konuya değinen Nadia Bokody, şu ifadeleri kullandı:

“Erkekleri ‘kadınlar cinsel organ ölçülerinden ziyade cinsel nezaketle daha çok ilgililer’ diye temin ettiğimde bile, tek bir şeye koşullanmış oluyorlar. O da boyutun kral olduğu.”

Tarih boyunca erkek bedeninin hiçbir bölümünün penis kadar cinsel güç, erkeklik ve cazibe ile bağlantılı olmadığının iddia edilebileceğini aktaran ünlü yazar, “Kadınlar dışarı çıktıklarında, partnerlerinin cinsel organlarının boyutlarına ilişkin değil, onların cinsel performanslarına ilişkin ayrıntıya girerler” yazdı.
alıntı

olay sadece boyutsa
yapayları var
ya aynı şey mi diyebilirsiniz
hadi deyin
başka bi işe yaramıyorsa
aynı şey derim
ne çok şey diyoruz
çok ayıp şeyler

Hahahahah :)) ulan gevsekler. Önemli olmasa bin yıldır tartışılır mi bu konu. Kapanır gider. Bak mesela sakız. Oruç bozar mı bozmaz mi. Bin yıldır cevapsız. Bu da öyle bişey. Ha, sadece boy da değil. Çap ve şarj süresi de önemli.

climax hocam inç önemli dedi dağılın lan krolar.
En son konuştuğumuz günden beri elimde cetvel ile geziyorum. Kapıya bağlayıp sündürme yaptım yine işe yaramıyor :(

climax hocam inç önemli dedi dağılın lan krolar.
En son konuştuğumuz günden beri elimde cetvel ile geziyorum. Kapıya bağlayıp sündürme yaptım yine işe yaramıyor :(

Aslında yarıyor. Valla bak geyik değil. Düzenli yapılmalı.
Ha bir de "kullanılan organ gelişir" mantığı burada da geçerli. Urologlar çocukların cukuyle oynamasını öneriyor sünnet öncesi.

kullanın kullanmasına da amortismana da dikkat edin gün gelir elinizde kalır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri