Üniversteliye her yol mübahtır :D

Konu sahibi son olarak 5 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Komik bir olay değil ama yinede anlatayım sizlere ,,,,

Sene 2005 üniverstedeyiz,,, Ev arkadalşımla beraber bir alışveriş merkezinde boş boş dolanıyoruz, sağa sola bakıyoruz, fiyatlar etiketler derken birden bir yağlı boya ile yapılmış bir resim dikkatimizi çekti ve bu tablo çok hoşumuza gitti, Değişik cingifilli renklerin olduğu alabulalı bir tabloydu, Ben tabi kayserili olaraktan ilk iş fiyata baktım ki oda ne,,, Tablonun fiyatı benim öğrenim kredim kadar, Bu parayı versek bize küfrederdi arkadaşlar,,, Tabi hemen kafamda birşeyler parladı,,, Yandaki tablonun fiyatına baktım çok cüzii bir miktardı ve hemen kimseye belli etmeden tabloların fiyat etiketlerini deiştirdim, Ev arkadaşımda oğlum napıyon saçmalama lan yakalanırız diyip duruyor garibim. Bende hadi gidelim tablomuzun parasını ödeyelim dedim ve kasaya doğru endişeli adımlarla yürümeye başladık. Kasaya geldik tabloyu verdik daha sonra parasını ödedik, Hiç birşey olmamış gibi alılşveriş merkezinden çıktık ewimizin yolunu tuttuk,,, Ama galiba yaptığımız şey etik değerlere uygun değildiki tabloyu duvara astıktan 2 gün sonra malesef kırıldı :D

Netice üniversteliysen yaparsın abicim :D

İşte kardeşim zor durumda kalınca yapacakasın.Burada bizden küçük olan kardeşlerimiz olabilir.Bu kötü bir davranışdı yapılmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri