Üniversiteyi ikinci öğretim okumak

Konu sahibi son olarak 2617 gün önce görüldü
Üniversiteyi ikinci öğretim okumak

Geceleri ayakta durup gündüzleri uyumaktır.
Küçük bir şehirde iseniz sıkıcı büyük şehirde iseniz çok zevkli bir eylemdir.

gündüz gezip tozma eyleminin en sağlıklı yaşandığı öğrenim yıllarıdır.

Ders saatleri bakımından güzel ama harç ücretleri yönünden cep yakan öğrenim türü.

Bizzat tarafımdan yaşanmış bir durum.Harçlar cep yakıyor(du) ki recep tayyip harçları kaldırdı (umarım) :D
Gece oturup gündüz uyumanın tam anlamıyla yaşanması durumu. Dünyasanki tersine akıyor hissi. :D

Şu aralar gergin olan öğrenci grubu, zira harçlar kalkmadı ve Cebinden çıkarttığı parayı banka memuruna verirken, " Devleti eleştiren öğrenci grubudur. "

Gece-gündüz oryantasyonunun bozulması ve yıllarca devam etmesine neden olur.

Üvey evlat gibiler benim gözümde harç da ödüyorlar :p

350 puan ile girilen bölüme 290 puan ile girip harçtan şikayet eden öğrenci grubudur, kızları örgün öğretime göre daha güzel olur.

üniversiteyi kazanmış ( nasil kazandığı bilinmeyen) , mezun olunca diplomamda ikinci öğretim yazcak mi diyen kesim :D

En rahat öğrenme şekli sabah yerine öğlen kalkiş yapan geceleri sabaha kdar aylaklik eden gündüz öğrenimi kdar kasmayan oluruna brakan öğrenci tipidir :p

Para var huzur var diyen öğrenci kesimi. Zira başarısızlıktan değil rahatlıktan da ikinci öğretim seçilebiliyor hatta ortalamalar birinci öğretimden yüksek olabiliyor, büyük bir üniversitede ikinci öğretime denk gelen puan ortalama bir üniversitede aynı bölümün en yüksek puanı olabiliyor olay puanla bitmiyor. Harç ödemeyenlerin aynı bölüme bilmem kaç puan az alarak giriyorsun fark olmalı derken bunu gözden kaçırması da ayrı bir komik. Konuya tek yönden bakmamak lazım. :)

350 puan ile girilen bölüme 290 puan ile girip harçtan şikayet eden öğrenci grubudur, kızları örgün öğretime göre daha güzel olur.

bende bunu yazıcaktım, yazmadan önce göz gezdiriyim belki vardır diye, iyi etmişim.)

Geri