Üniversiteye başlama yaşı sizce en geç kaç olmalıdır?

• Kullanıcı Mavi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Üniversiteye başlama yaşı sizce en geç kaç olmalıdır?

Üniversite hayata bir çok şey kattığı gibi zaman olarak ellerimizden de bir çok yaşayışı da götürüyor.

17 yaşında birisi üniversiteye girse, tıp okusa, 23 yaşında bitirir 6 yılı. Devamını saymıyorum.

Üniversiteli de 21 yaşında mezun olur. Tabi bu iyi dilekler, hiç takılmadan bittiğini varsayarak söylüyorum.

17 den daha küçük yaşta olan kişi ise, bilinçsiz olur.

15 yaşında, daha liseye yeni başlamış çocuk bile okul bitmeden ne olacağını bilmiyor.

Yasi olmamali, 50 yasinda biri icin bile gec sayilmamali. Ögrenmenin yasi yok.

yaşı başı yok okumanın mesela ben bi gaza geliyorum kayıt yaptırıyorum bi soğuyorum bırakıyorum ertesi sene bir daha gaza geliyorum bir daha soğuyorum şimdi üçüncü kez gaza geldim bakalım nolcek

İnsanın içinde okuma aşkı olsun yeter ki yaşın bir önemi yok

Okumanın yaşı yoktur.
Akıl yaşta değil baştadır.

Belli bir yaşı yok, olmamalı. Ayrıca ömrümüzden yıl götürüyor şeklinde matematik hesabı yapmak saçma ve yanlış. Yok yani üniversitedeyken yaşamıyor musun da o yıllar ömründen gidiyor? Hani bir de anlamadığım sanki üniversiteden önce yaşam var, sonrasında yaşam var ama üniversitede yok gibi matematik hesabı yapılıyor.

Eğer sizin yaşamaktan kastınız iş bulmak çalışmak emekli olmak sonra da ölmek ise evet ömrünüzden minimum 4 yıl götürüyor. :)

Bunun yaşı olmaz. Emekli olunca ben de düşünüyorum uzaktan ikinciyi.
İlki meslek içindi, ikinci keyfim için olacak.:)

Geri