üniversiteliler şehrimize ahlaksızlık getirdi

Konu sahibi son olarak 3313 gün önce görüldü
Esnafların öğrencileri sömürmek adına kullandıkları övgü(!). Ayrıca muhafazakar kesimdeki insanlara şirin görünmek adına kullanılan cümle.

üniversiteliler şehrimize ahlaksızlık getirdi derler ama geçimlerini biz ahlaksızlardan sağlarlar. Eğer ki konusu geçen yerde yurtta kalıyorsan vay senin haline. Hakkında konuşulmayan kalmaz esnaflar tarafından bir de 20 liraya alacağın seyi 40 tl ye alırsın hatta kasaba da dolanamazsın çünkü sen kötüsün kendini rahatsız hissedersin dönersin yurduna kös kös oturursun falan filan ..

yaşadım da oradan biliyorum .

siziiii yobazlar sizden nefret ediyorum bilesiniz.Kadın gibi dedikodu yapıyosunuz ya !

esnafların artık böyle düşünseler bile dillendirmediği düşüncedir. cünküm esnaf kesmi de farkında ki bi şehre üniversite gelirse o şehrin ekonomisi bayağı bi canlanıyor. keza akp nin her ile bir üniversite projesinin amacı da sadece eğitim değildir.

ahlaksizlik dediklerini kizlari veya ogullari da okuduklari sehirlerde yapiyor
kasmasinlar

Bknz:Sakarya bunu düşünüyordu.
Ama son zamanlards Sakarya'yı şehirleştirenin öğrenciler olduğunu kabul ettiler.

Üniversiteliler olmasa cogu sehrin bi boka yaramadıgından bihaberdir bunu söyleyenler. :T:

Ayıplayıcı gözlerle bakarlar.
Öğrenciler gelmeden önce ''çok olan namusları!'' bir anda yok olur güya.
Küçük beyinlerin boş laflarıdır bunlar.
O kadar zavallıdırlar fakat sütten çıkma ak kaşık gibi davranırlar.

Evet sakaryaliyim ben cok aşama kaydettiler artik öcü gibi bakmiyorlar genclere​

Tüm esnaflar ahlaklı değil. Ellerine geçen ilk fırsatta geçiriyor bazıları müşterilerine.

Bunu kesin bir Bayburtlu söylemiştir :sırıt: Tecrübelerime dayanarak söylüyorum, taşlamayın

Eski zamanlar için bilemem de şu zaman için yanlış bir tarafı yok ne yazık ki bunun üniversite üzerinden icra edilmesi kötü bir tesadüf sadece.
Üniversite öğrencilerinin çok azı öğrenci profilinde.
Önemli bir kısmı yata yata (her anlamda) okul bitirip müdür pozisyonunda işe başlama derdinde.Üretkenlik bilimsellik sifir.Yeni neslin önemli bir kisminin ahlaksizliktan ölmek üzere olduğunu goremeyen kördür herhalde.Ahlaktan kastim sadece cinsellik değil, edep görgü vb. her şey.Ünimin dibindeki öğrenci mahallesinde yaşıyorum, grup sekslerin seks partilerinin biri bin para.Perde bile çekmiyorlar.Olayın bu kismi beni ya da birini enterese etmez, tahammül edemediğim şey görgüsüzlük,saygısızlık benim.Olayin kökeni aile terbiyesinden yoksun olmak. Üni.ye gelince de 'ben artik oldum' deyip daha da arsızlaşıyorlar.
Temel sorun çocuk yetiştirmeyi bilmeyen ebeveynler.

Üniye gidip adam olcak sanki.

Herkes okusun. Bu gün adam olamazsa, hayat elbette bir gün adam eder. Cahil kalırsa bu olasılık ta elden gider. Herkes mutlaka bir gün hayatın şamarını yer.

Aynen terazinin altına ağırlık yapıştırmayı da ünililer öğretti.

Geri