Üniversite Yıllarından unutamadıgınız bir anı ?

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Bugün bir video izledim, öğrenci evine gittiler yemek falan yaptılar bir kaç iyi insan. Ya ben çok üzülüyorum zor şartlarda okuyan öğrencilere. Mutlu oldular görülmeye değerdi :)
Ama şunu anladım ki öğrencilerin bitki örtüsü makarna Sjsjsj

Ben karma yurtta kalıyordum.Bir arkadaşımızın oda arkadaşı tartışmışlar.Oda arkadaşı arkadaşımın şampuanına tüy dökücü dökmüş.Kız saçına dokunuyoe saçı eline geliyor vs. Olayı hayretle takip etmiştik.

Ben karma yurtta kalıyordum.Bir arkadaşımızın oda arkadaşı tartışmışlar.Oda arkadaşı arkadaşımın şampuanına tüy dökücü dökmüş.Kız saçına dokunuyoe saçı eline geliyor vs. Olayı hayretle takip etmiştik.
Bunu hiç bir kıza yapmamalı mesela benim cinayet sebebim :)

Benim üniversite okuduğum dönemlerde özellikle bizim okulda çok olay olurdu, İstanbul Üniversitesi'nde..Kafasına balta giren mi dersin , döner bıçakları havada , okulda rehin alınma olayları , kaç sezonluk dizi çıkardı .p Okulda rehin bile tutulduk resmen , babam televizyonda haberlerde görmüş okulun önüne gelmişti, o zaman cep telefonu falan da yok, nasıl ulaşcam, okulda ankesörlü telefonlardan işte kart varsa öyle ara dur .p
Neler neler ooooo

Benim üniversite okuduğum dönemlerde özellikle bizim okulda çok olay olurdu, İstanbul Üniversitesi'nde..Kafasına balta giren mi dersin , döner bıçakları havada , okulda rehin alınma olayları , kaç sezonluk dizi çıkardı .p Okulda rehin bile tutulduk resmen , babam televizyonda haberlerde görmüş okulun önüne gelmişti, o zaman cep telefonu falan da yok, nasıl ulaşcam, okulda ankesörlü telefonlardan işte kart varsa öyle ara dur .p
Neler neler ooooo
o dönem baltalardan biri tezcan fatih'e mi isabet etti de böyle biri oldu acaba?

o dönem baltalardan biri tezcan fatih'e mi isabet etti de böyle biri oldu acaba?

Fatih laf sokmaya çalışırdı sürekli millete, tek takılırdı genelde, sonra da okuldan ihraç edilmiş zaten, ben ondan daha önce mezun olmuştum.Garip adamdı, Beyazıt Öztürk gelmişti okula, ona bile laf atmıştı adam dondu kaldı.Şok olmuştu (: 98 yılı falan öyleydi
Şimdi tam terelelli olmuş

bir kız tarafından fena sıkıştırılmıştım. körpecik oğlandım ay canımı zor kurtarmıştım.

Fatih laf sokmaya çalışırdı sürekli millete, tek takılırdı genelde, sonra da okuldan ihraç edilmiş zaten, ben ondan daha önce mezun olmuştum.Garip adamdı, Beyazıt Öztürk gelmişti okula, ona bile laf atmıştı adam dondu kaldı.Şok olmuştu (: 98 yılı falan öyleydi
Şimdi tam terelelli olmuş
biyografisinde "ailevi ve fikri nedenlerden ötürü 2. yılında okulu bıraktı" yazıyor ahah

Ara sira bizim ekiple dersi kirip alisveris icin Amsterdam/Rotterdam/Almere'ye giderdik :d zar zor kimseye gorunmeden cikis yapardik. bizim yoklugumuzu farkeden diger sinif arkadaslariyla da ayni avm'de karsilastigimiz oldu. sinifin erkeklerini de ayni avm'de onune gelen kizlarla flort ettiklerine sahit oluyoduk :d hepimiz ayri manyaktik
Seninde kalbini çalan bir Hans varmıydı :)

Çukurova'da ilk yılım, yurtta kalıyorum. Aileden ilk ayrılış.
Ama sınıftan bir arkadaş her sıraya adımı yazıyor, her yerde adım adım izliyor. Ben okumaya gelmişim oysa ki.
Yıl sonuna doğru yurda mektup gönderiyor, karşılığı ''sizi abi gibi görüyorum'' oluyor. Çok bozulmuştu ama vazgeçmemişti.
Üçüncü sınıfta ilk kez konuştum, olmayacağını anlattım. O da son yıl nişanlandı.
Adana'da bir gençlik hatırası.:)

Çukurova'da ilk yılım, yurtta kalıyorum. Aileden ilk ayrılış.
Ama sınıftan bir arkadaş her sıraya adımı yazıyor, her yerde adım adım izliyor. Ben okumaya gelmişim oysa ki.
Yıl sonuna doğru yurda mektup gönderiyor, karşılığı ''sizi abi gibi görüyorum'' oluyor. Çok bozulmuştu ama vazgeçmemişti.
Üçüncü sınıfta ilk kez konuştum, olmayacağını anlattım. O da son yıl nişanlandı.
Adana'da bir gençlik hatırası.:)
Okurken tebessüm ettim peki pişman oldun mu hiç Karşılık vermediğine ? :)

Okurken tebessüm ettim peki pişman oldun mu hiç Karşılık vermediğine ? :)
Sevgili Ss, hayır olmadım. Şu an evlatlarıma bakıyorum, iyi ki de onlar benim parçam diyorum.
Her şey zamanında olması gerektiği gibi.
Mesleğe başladık, aradan çok uzun zaman geçti. Bir gün işte beni aradı. Şube müdürü olmuş, beni bulmuş.
Hal hatır sormak için aradım dedi. Üç çocuğu varmış.
Bir gün toplantı için Antalya'ya geldiğinde yemek ısmarladım. O günleri tebessümle konuştuk.
Şimdi özel günlerde hâlâ kutlama mesajları atar.

Sevgili Ss, hayır olmadım. Şu an evlatlarıma bakıyorum, iyi ki de onlar benim parçam diyorum.
Her şey zamanında olması gerektiği gibi.
Mesleğe başladık, aradan çok uzun zaman geçti. Birgün işte beni aradı. Şube müdürü olmuş, beni bulmuş.
Hal hatır sormak için aradım dedi. Üç çocuğu varmış.
Bir gün toplantı için Antalya'ya geldiğinde yemek ısmarladım. O günleri tebessümle konuştuk.
Şimdi özel günlerde hâlâ kutlama mesajları atar.
Bu istikrar çok güzel değilmi.. Ama sen buna değersin Senin seçimlerin asla hatalı olmaz. Bu hikayeyi bilmek bazı imkansız şeylerin imkanlı olabileceğine inandırdı beni. Teşk ederim..

Bu istikrar çok güzel değilmi.. Ama sen buna değersin Senin seçimlerin asla hatalı olmaz. Bu hikayeyi bilmek bazı imkansız şeylerin imkanlı olabileceğine inandırdı beni. Teşk ederim..
Canım Ss, sevgiler yüreğine.:emoji_heart_eyes:

• Kalp Gözler
Tepkiler: ne
Geri