Üniversite okumanın bir insana kazandırdığı en önemli şey nedir?

• Kullanıcı R5
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Medya
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Üniversite okumanın bir insana kazandırdığı en önemli şey nedir?

Hangi üniversitede okuduğuna bağlı.

Apartman üniversitesi ne kazandırabilir sana mesela?

örgünden bahsedeceğim- bence ilk olarak çok farklı şehirlerden, kültürlerden, ailelerden gelen ideolojisi farklı, görüşleri farklı, kendini bulmaya çalışan bir sürü gençle karşılaşıyorsunuz ve siz de bunlardan birisiniz. O zamana kadar belki daha çok kendiniz gibi insanlarla okudunuz ve arkadaşlık ettiniz; belki görece daha homojen bir ortamınız vardı ama üniversite bu yönden çok farklı. Bence o farklılık yelpazesi insana iyi geliyor.

Seçtiğiniz meslekle ilgili eğitim görüyor ve donanımınızı artırıyorsunuz ve diplomayla birlikte kazanç kapınız oluşuyor, o kapıyı aralamak zaman alsa da artık lisans diplomalı bir kapınız var.

Güzel dostluklar ediniliyor bence, benim en iyi dostlarımdan biri üniversiteden ama herkes bu kazanıma sahip olmayabilir.

Şimdilik aklıma bu kadar geldi, eklenebilir

Tam tersi. Onlar şu an en iyileri. Diğerleri el-ezher tadında medrese haline geldi
Doktor Bilkent, Özyeğin falan apartman sayılmaz ya benim dediğim Aydın,Arel ya da herhangi bir kıbrıs üniversitesi. Bomboooş üniversite.

Ama akademik kadro erozyonuna dair söylediklerine katılıyorum.

Doktor Bilkent, Özyeğin falan apartman sayılmaz ya benim dediğim Aydın,Arel ya da herhangi bir kıbrıs üniversitesi. Bomboooş üniversite.

Ama akademik kadro erozyonuna dair söylediklerine katılıyorum.
Ne farkeder ki. Sonuçta işsiz kalacan. Kendi işini yapmayacak yada yurtdışına gitmeyeceksen, cv vereceğin yerin sahibi ayakkabısının topuğuna basan adam olacak. Çok mu umurunda herifin Arel mezunu olman. 30 bin para verecek zaten en cok. Ha, üniversite iş bulmak için yapılmaz, bu başka bişi dersen bizde çalışmaz o.

Şu an meslek öğreten fakülteler hukuk, eğitim fakultesi, diş ve tıp. Onlar da aç, araba bile alamaz on sene. Diğerleri meslek öğretmez. Bilgisayar yazım falan zaten on yaşına çocukların evde öğrendiği işler. Mühendislikler pişmeden ampul degistiremez.

Külliyen boş bişi okumak.

Sağlık raporu veriyorum işe giriş.

Top 3 meslek
Market kasiyer
Güvenlik
Kurye

İnsan bunlar için okul okur mu

Son düzenleme:
Geri