Üniversite için hangi ülke?

• Kullanıcı Azra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 3309 gün önce görüldü
Devlet destekli yurt dışında yüksek lisans yapmayı düşünüyorum. Almanya, Amerika, İsviçre, Fransa ve İngiltere ülkelerinden hangisini seçsem daha mantıklı. Bilgisi olan arkdşlar yardımcı olabilirler mi?

bilgisayar mühendisliği lakin hukuktan yapmayı düşünüyorum bilişim suçları için

Bilgisayar müh için Amerikayı önerirdim hatta geçen yıl dünyanın en iyi üniverstesi amerikada seçilmişti bu bölüm için.
Benim bölümümde mühendislik. az çok haber takip ediyordum
Ama hukuk tercih edeceksen pek bi bilgim yok ama biraz netten araştırdım ingiltereyi öneririm. :)
sen nereyi düşünüyorsun peki :)

Hukuk için tercihini Almanya'dan yana kullanmalısın, hukuk onların işi

Bilgisayar mühendisliği ise ABD. Hukuksa London. Arkadaşım ABD'de hukuk yüksek lisansı yaptı. Abd de olabilir.

Almanyayı öneririm. Eğitim konusundaki tertiplerinin diğerlerine göre bir tik ileride olduğunu biliyorum. Almanyayı tercih edersen oldugundan daha fazla emek vermen gerekir.

Bilgisayar müh için Amerikayı önerirdim hatta geçen yıl dünyanın en iyi üniverstesi amerikada seçilmişti bu bölüm için.
Benim bölümümde mühendislik. az çok haber takip ediyordum
Ama hukuk tercih edeceksen pek bi bilgim yok ama biraz netten araştırdım ingiltereyi öneririm. :)
sen nereyi düşünüyorsun peki :)

Ben araştırmadım daha geniş kapsamlı araştırmam şart ama başörtüsünü sıkıntı etmeyecek bir ülke şart bana:)

Hukuk için tercihini Almanya'dan yana kullanmalısın, hukuk onların işi

teşekkür ettim araştıraim

Bilgisayar mühendisliği ise ABD. Hukuksa London. Arkadaşım ABD'de hukuk yüksek lisansı yaptı. Abd de olabilir.

anladım bakaım
Bu konuda en faydana olacak ülke abd olacaktır

him peki araştıraim abdyi

Bu saydığın ülkeler arasında bilişim suçları hukukunda Amerika'nın eline su dökücek ülke göremiyorum. Facebook, google, youtube, twitter gibi firmaların merkezi Amerika'da yer alıyor. Bilişim suçlarında işlenilen suçların büyük çoğunluğu bu siteler tarafından meydana geldiğini de varsayarsak, eğer imkanın varsa Amerika'yı ciddi şekilde düşünmelisin.

Almanya'da da sorun cikarilmiyor ki eskisi kadar ..kac arkadasim var basi bagli Olupta üniversiteye giden..
Tabi tercih senin :)

almanyada hukukla ilgili alabileceğin herhangi bir diplomanın türkiyede denkliğinin olmadığını hatırlatayım.

Almanya'da da sorun cikarilmiyor ki eskisi kadar ..kac arkadasim var basi bagli Olupta üniversiteye giden..
Tabi tercih senin :)

Benimde almanyada okuyan arkdşlarım var sanırım üniden üniye değişiyor:)

almanyada hukukla ilgili alabileceğin herhangi bir diplomanın türkiyede denkliğinin olmadığını hatırlatayım.
doğrudur araştırmak lazım

yazanlar da bişey biliyormuş gibi :Pp

sen söyle o zaman hatun:d

isviçre neden hiç onerilerde yok? orada ki öncelik eğitim adı altında yapılan gelişmelerdir. isviçreyi araştırmanı isterim Azra takip etmelisin.

Konuyla ilgili hiç bir fikrim yok ama çikolata seviyorsan İsviçre diyorum ben.. :d

Geri