Devlet destekli yurt dışında yüksek lisans yapmayı düşünüyorum. Almanya, Amerika, İsviçre, Fransa ve İngiltere ülkelerinden hangisini seçsem daha mantıklı. Bilgisi olan arkdşlar yardımcı olabilirler mi?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bölümün nedir Azra ?
bilgisayar mühendisliği lakin hukuktan yapmayı düşünüyorum bilişim suçları için
Bilgisayar müh için Amerikayı önerirdim hatta geçen yıl dünyanın en iyi üniverstesi amerikada seçilmişti bu bölüm için.
Benim bölümümde mühendislik. az çok haber takip ediyordum
Ama hukuk tercih edeceksen pek bi bilgim yok ama biraz netten araştırdım ingiltereyi öneririm.
sen nereyi düşünüyorsun peki![]()
Hukuk için tercihini Almanya'dan yana kullanmalısın, hukuk onların işi
Bilgisayar mühendisliği ise ABD. Hukuksa London. Arkadaşım ABD'de hukuk yüksek lisansı yaptı. Abd de olabilir.
Bu konuda en faydana olacak ülke abd olacaktır
Almanyayı öneririm. Eğitim konusundaki tertiplerinin diğerlerine göre bir tik ileride olduğunu biliyorum. Almanyayı tercih edersen oldugundan daha fazla emek vermen gerekir.
Almanya'da da sorun cikarilmiyor ki eskisi kadar ..kac arkadasim var basi bagli Olupta üniversiteye giden..
Tabi tercih senin![]()
doğrudur araştırmak lazımalmanyada hukukla ilgili alabileceğin herhangi bir diplomanın türkiyede denkliğinin olmadığını hatırlatayım.
yazanlar da bişey biliyormuş gibip