Umutlar bazen umulduğu gibi sonuçlanmaz..

Konu sahibi son olarak 2596 gün önce görüldü
Karşımdasın.
Elimi uzatıp dokunabiliyorum sana.
Ne büyük mutluluk bu...
Gördüğüm en güzel şeysin.
Senden öte tanımladığım başka hiçbir şey yok.
Her şey senin adınla anılıyor benim dünyamda.
Bütün çiçekler sen bütün yıldızlar sen...
Bir sanat eserisin bakmaya doyamadığım.
Tanrının bana armağanısın ve artıyor her geçen gün sana hayranlığım.
Yüzünde kuşlar gözlerinde hayatın ta kendisi var.
Öyle gerçeksin ki...
Gözümü açıyorum sen kapıyorum sen...
Hiç bitmeyen serüven...
Günümün en keyifli anı uykumun en tatlı rüyası...
Seni soluyorum havadasın.
Seni kokluyorum doğadasın.
Hele şimdi sonbaharsın.
Ya da sonsuz bahar.
Seni yaşıyorum canımdasın.
Canımsın...
Sarılsam sana bin yıl geçse bir an bile ayrılmasak...
Ten tene yürek yüreğe sonsuz baharın en aşk dolu iki yaprağı olsak...
Ağaç ağaç gezip yeşersek açsak.
Yere düşsek kalksak...
Seni bilsem bir tek seni.
Seni görsem bir tek seni...
Sesin sarhoş etse beni...
Öyle içimdesin ki...
Bir saniye iste benden sensiz geçirdiğim veremem.
Sensiz geçecekse geçmesin zaman istemem.
Seninle yeniden doğdum yeniden doğuşun kanıtıyım ben.
Senden önce geçen zamanı sana ulaşmak için yürüyerek geçirmişim.
Kimmişim bilememişim.
Şimdi başımı çevirip geriye bakmıyorum bile.
O yol yüründü ve bitti artık seninle yürünecek bambaşka bir yol var önümde.
Yorgunluk nedir bilmeyeceğim hiç şikayet etmeyeceğim ve
Bir tek adımda bile tökezlemeyeceğim uzun aşk dolu bir yol...
Öyle aklımdasın ki...
Ah sensiz kalmıyor muyum bazen yıkasım geliyor gördüğüm bütün duvarları.
Ardında seni bulurum sanıyorum.
Ne ayrı koyduysa bizi zaman ya da yollar bir kalemde silesim geliyor.
Sana dokunmamı engelleyen ne varsa bir kadehi yere çarpıp tuzla buz eder gibi parçalamak istiyorum.
İsyanım taşıyor kendi öfkemden korkuyorum.
Ve kavuşmak...
Bunu düşünmek içimde kırılmış bütün aynaları tamir ediyor.
Mavi bir yağmur başlıyor ıslanıyorum.
Maviye boyanıyorum.
Öyle özlüyorum ki...
Sen ol hep ol benimle ol bende ol...
Sendeyim ben yüreğimi koydum yüreğinin üzerine.
Aşk bu başka isim arama.
Hem de en koyu en deli en tutkulu...
Öğreneceğim çok şey var sana dair.
Bilmediğim çok şey var.
Ama bir şeyi öyle iyi biliyorum ki...
Seni öyle çok seviyorum ki..

Çünkü onu kaybettin.
Çünkü onu çok seviyordun.
Çünlü ona kendinden daha çok önem veriyordun.
Çünkü onun için herşeyi yapardın.
Çünkü bağlandın.
Çünkü canını acıtıyor.
Çünkü ne onu ne de yaşadıklarını unutabiliyorsun.
Çünkü rahatlıyorsun.
Çünkü başka bir yolu yok.
Çünkü kendini kaybettin.
Çünkü aptallaştın.
Çünkü vazgeçemiyorsun.
Çünkü aşıksın.

Sırf gitme diye sarılabilirdim sana günlerce.
Benden başkalarıda görüyor diye gülümseyişini ,
Kıskanabilirdim hatta delicesine.
Kanına girip koparırlar seni benden diye
Tutabilirdim ellerini sıkıca,
Hiç bırakmayacakmışçasına.
Sevgilim...
Çok sevdim seni yeminle.
Hissederken varlığını tam yanımda,

Tüm ihanetlere meydan okurcasına bağlandım sana.

Ne diyeceksin benim hakkımda? Diğerleri gibi geçiştireceksin değil mi? Diğer kızlara yaptığını yaptın bana da. Anlamalıydım. Çevrende onca yakın olduğun kız varken nasıl akıl edemedim… Bu huyumdan nefret ediyorum işte. Sevdiğim insanların her sözüne sorgulamadan, çabucak inanıyorum. Birini sevdiğim zaman gözüm hiçbir şey görmüyor, adeta kör oluyorum.Peki ya adın? Engelleyemez misin adını duymamı? Her duyduğumda üzülmemi, bir o kadar da öfkelenmemi engelleyemez misin? Öfkeliyim sana beni kandırdığın için. Söylediğin sözlere öfkeliyim. Beni kendine inandırdığın için öfkeliyim. Diğerleri gibi sıradan bir kız gibi gördüğün için öfkeliyim sana. Bir yandan da kopardım diyemem seni içimden. Alışmışım varlığına, yarattığın mutluluğa. Şimdi yokluğun zor geliyor. Sevdiğimi bile kabul edemiyordum bugüne kadar. Hoşlanıyorum diyordum. Bugün düşündüm, hoşlanmak böyle mi olur? Sevmek değil de ne bu? Kafamdan atmaya çalışıp duruyorum seni. Hatta çoğunlukla atıyorum. Ama bir yerden çıkıyorsun illa. Deli gibi ağladığımı, süründüğümü, acı çektiğimi söyleyemem. Bunlara inanmam ben, kimse için o hale düşmem. Benim için acı çekmek dayanıksız olmaktır. Hayır, ben dayanıksız değilim, güçlüyüm. Yine de üzülmediğimi de söyleyemem. Seni hayatımdan çıkardığımdan beri hayatımda bir boşluk olduğunu inkar edemem. Hala aklıma bazı sözlerin geldiğinde gülümsemediğimi, şirin bulmadığımı söyleyemem. Ama seni tekrar sokamam hayatıma. Sen bana uzak olmak zorundasın, ben seni unutmak zorundayım. Hayatıma beni umursamayan, canımı acıtan biri sokamam. Ben söylemek istediklerimi susturmak, mutlu olmak, hayatıma devam etmek zorundayım. Ben güçlü olmak zorundayım.

Kadın: Mesela...
Erkek: Evet, mesela?
Kadın: Sana yemek yapsam mesela.
Erkek: Mesela ellerinle yedirsen bana.
Kadın: Sonra çıkıp dışarı hiç bilmediğimiz yerlere gitsek, ara sokaklarda yürüsek.
Erkek: Seni sırtıma alıp koşsam. Sonra deli gibi bağırıp çağırsak aldırış etmeden.
Kadın: Dondurma yesek, ağzına yüzüne bulaşsa ben temizlesem.
Erkek: Saçma sapan şeylerden konuşup saatlerce gülsek.
Kadın: Yüzlerce fotoğraf çekilsek aptal aptal.
Erkek: Sonra ben seni öpsem, öpesem, öpsem.. Sonra ben seni hep öpsem, sevsem.
Kadın: Her şeyim sen olsan, tenin tenime değdiğinde bile huzur bulsam.

Yazan güzel yazmış (;

‎-Seni seviyorum.
+O kelimenin anlamını bile bilmiyorsun sen! Seversin tabii... Belki bir yıl veya bir ay, belki de bir gün. Hatta bir saat bile olabilir Her erkek gibi.Beni bir saatliğine yürekten sevdiğine inanabilirim.Ama sonra, sevgin biter.Başkasını seversin, sonra bir başkasını. Sevgin..Sadece incitiyor.

‎" Hayallerim var az kullanılmış,biraz yıpranmış
Az çocukça biraz da masum..."

Şuan neden yanımda değilsin? Neden gözlerine bakıp, yüzüne dokunamıyorum? Neden her gün boş, anlamsız, iğrenç geçmek zorunda? Neden üzgünken sana sarılıp, omuzunda ağlayamıyorum? Seni ne kadar sevdiğimi her saniye ifade etmek istesem de, neden yapamıyorum bunu? Lanet mesafeleri aşıp neden bir olamıyoruz?. Artık yoruldum. Sensiz olmaktan seni özlemekten yoruldum. Ben hep yanındayım desen de, neden yokluğunu bu kadar çok hissediyorum? Kendini ifade et, zor değil. Ve seni seviyorum desen de, nedenleri yok etmek zorundasın. Bunu hak ediyorum. -

Seni güldüren, değerli hissettiren ve hayatı sevdiren birini değil, ağlatan, çöp gibi hissettiren ve hayata sövdüren birini istersin yanında.

Hani şu senin deli gibi sevdiğin çocuk bir gün sana 'Seni Seviyorum' der de, çıkarsanız, anlatayım neler olacak;
İlk önce sana seni sevdiğini söyleyecek, senin için uğraşacak, seni mutlu edecek, sana sarılacak, seni öpecek, sana istediğin her şeyi verecek.
Hediyeler alacak, gezecek, birlikte kahkahalar atacaksınız.
Sonra yemek, sonra resim, her şeyi birlikte yaşayacaksınız. Ayakların yerden kesilecek, herkese onu anlatacaksın, hatta ondan başka hiçbir şeyi konuşmayacaksın.
Onun sonsuza dek yanında olacağını düşünüp, onun için herkesi karşına alacaksın. Hayatını, ondan ibaret gibi anlatacak ve yaşayacaksın. Gözlerinde kaybolacaksın, ellerini bırakmak istemeyeceksin, üşüdüğünde ona sarılacaksın, kalbinin atışını hissedeceksin, kokusunu ciğerlerine kadar ezberleyeceksin.
Ne zaman ne yaptığını, mimiklerini, kirpiklerini, ellerini aklına gelecek ne varsa bir bir aklına işleyecek hepsinin şekli şemali.
Her şey güzel gidiyor diyeceksin, sonra bir şey olacak. Bir soğukluk girecek araya, bir umursamama, bir takmama. İşte o zaman yerden kestiği ayaklarınla çakılacaksın yere. Bir şey olmayacak vücuduna ama kalbin parçalanacak. Öleceksin her gün. Çünkü o senden sıkılmış olacak. Çünkü o senden bıkmış, artık başka tatlar arıyor olacak. Çünkü o, çoktan bir başkasıyla konuşmaya başlamış, senden kurtulmanın yolunu arıyor olacak. Sen ne mi olacaksın?
Hayatına giren her adama onun sana yaptığı bu ŞEREFSİZLİĞİ ödetmeye çalışacaksın. Canı yansın isteyeceksin, senin mutluluğunu duysun, kahrolsun diye dualar edeceksin. Onsuz mutlu olabileceğini kanıtlamaya çalışacaksın, nefret ede ede seveceksin.
'Bir gün bana gelirse asla dönmeyeceğim.' yalanına kendini inandıracak, ama hep gelmesini bekleyeceksin.
Sen ne mi olacaksın? ..
Sen, yaşarken öleceksin ..

Bi süre telefonuma bakmayacağım kapalı kalsın.
Çünkü senden mesaj gelmeyecek aramayacaksın. Arkadaşlarımdan gelen teselli mesajları.
Geneli 'sevse gitmezdi' olan mesajlar.
En iyisi telefona bakmamak.
Bi süre dışarı çıkmayacağım
Çünkü artık karşılaşmayacağız karşılaşsakta kaçacaksın benden hızlı adımlarla.
Ve henüz vadesi dolmayan ilişkiler göreceğim.
El ele gezecekler onlara imreneceğim canım yanacak.
En iyisi dışarı çıkmamak.
Bi süre konuşmayacağım kimseyle
Çünkü 2 laflarından biri 'sen' olacak.
Seni soracaklar 'o' nasıl diyecekler yada 'onla' nasıl gidiyor? diye soracaklar.
Yine canım yanacak titreyen bir ses tonuyla 'bitti' diyeceğim.
En iyisi kimseyle konuşmamak.
Bi süre yemek yemeyeceğim
Çünkü biliyorum ki hepsi boğazıma düğümlenecek.
Sensiz günlerimde yediğim yemeğin dahi tadı olmayacak.
Canım sıkılacak moralim bozulacak
En iyisi yemek yememek.
Bi süre televizyonu açmayacağım
Çünkü elbet müzik kanallarına denk geleceğim izlerken.
Ayrılık şarkııları çalacak bizi anlatan. Duygulanacağım falan aklıma geleceksin.
Özleyeceğim.
En iyisi televizyonu açmamak.
Bi süre uyumayacağım
Çünkü gözlerimi kapatır kapatmaz rüyalarımda baş rol oynayacaksın.
Böyle uzakta duracaksın ellerimi uzatacağım sana sende uzatacaksın
tam ellerimiz birleşirken
annem gelecek ve -kızım hadi kalk geç kalacaksın diyecek.
Yine ayrılacağız.
En iyisi hiç uyumamak.
Uzatmaya değmez aslında kısaca hayattan (ki bu hayatsa) tat almayacağım.
Bunu oku ve dön.
Dön baştan başlayalım
tekrar karşılaşalım yolda tekrar bakayım gözlerine uzunca.
Ne bileyim tekrar aşık ol bana bende sana.
Tekrar gitmeyeceğine dair sözler ver ama bu sefer fark olsun.

Sözünde dur ve GİTME...

Birine ''Sevgilim'' dediğin zaman, yanında gözlerinin içine bakmaya utanmayacaksın. Öyle romantik fısıldaşmalarmış, el ele tutuşup bakışmakmış bundan ibaret olmayacak. Deli gibi seveceksin, yağmurun altında el ele tutuşup koşturabilecek kadar çılgın; sonra hasta olduğunda sürekli ‘İlaçlarını aldın mı?’ diye kontrol edecek kadar aşık olacaksın. Gözlerine bakmaya hem kıyamayacaksın hem de doyamayacaksın. Kollarındayken kendini çok iyi hissedeceksin. Onun yanında istediğin kadar saçmalayıp istediğini söyleyebileceksin. Öyle ağırbaşlı takılmaya falan çalışmayacaksın rezil olmamak için. Derdin olunca gidip anlatabileceksin, o da sıkılmadan dinleyecek. Yardım edecek. Sana sadece ''Sevgili'' değil ''Arkadaş, abi, sırdaş'' olabilecek. Tutku şefkat sevgi her şeyden biraz barındırabilecek içinde. Ve öyle sebepsiz yere gitmelere de kalkışmayacak. Çünkü giderse öleceğini bilecek. O da sensiz yaşayamayacak. Sen ona ihtiyaç duyduğun için değil de,kendisi sana muhtaç olduğu için kalacak. ''Ben gidiyorum.'' dediğin zaman, ''Hayır kal seni yanımda istiyorum.'' diyebilecek kadar cesur olacak. Geçmişinin nasıl olduğunu ondan önce kimlerin gelip geçtiğini umursamayacak çünkü kalbinde tek olduğunu bilecek. Hayatını seninle geçirmekten de öte, O'nun hayatının tamamı ''Sen'' olacak. Senin olacak; seninle olacak.

Boğazımda kaldı sevdan, yutkunamıyorum son'baharım..

Sevgim yalnızca sana özel ve saftır.

Merhaba söylemek isteyip de söyleyemediklerim.Bugün nasılsınız? İçerde kalmaya devam mı?

Her gece aynı şey. Uykum gider, sen gelirsin düşüncelerime..

Sarılmak anlatılamayacak kadar harika bir şey.
İstiyorsan sarıldığın insanı sevme, yine de o huzuru ve güveni hissedebiliyorsun.

Onun adını duyduğumda, yüz ifadem değişmesin diye verdiğim çaba.

Beraber yürüdüğümüz yollardan geçerken istemsizce yavaşlıyor ya adımlarım. İçimden bir şeyler kopuyor o zamanlar. Sen bilmiyorsun.

Geri