Umut

Konu sahibi son olarak 307 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[YOUTUBE]x2jUIw3xTEk[/YOUTUBE]

bu filmi izlediğimde salya sümük ağlamıştım. şimdi film ararken buldum ve izleyip izlememe arasında kaldım.
Sonunda izlemeye cesaret edemedim.belki ilki gibi etkilemeyecek beni ama bu filmin hatrımda adaletsiz dünya ve acıyla yoğrulmuş hayatların ufak bir kesiti olarak kalmasını istiyorum.
filmde her karakterin yerine geçip acaba ben ne yapardım ben ne derdim diyip durmuştum.

sonunda adaletine sıçayım dünya demekten başka çare bulamadığım gibi birde çaresizliğime üzülmüştüm.

aslında izleyen varsa yorumlarını merak ediyorum. belki ben abartmışımdır.

bazı şeylerin sonunu bilipte yaşamak öyle zor ki ne ordasındır ne gitmişsindir gibi kabullenmekten acı ne var ki derim hep bu videoda da bunu hissettim ne sahneymiş ama he

Film ve oyunculuk olarak kotu bir tek kucuk cocugun oyunculugu fazla iyi :) ama konu olarak insani icine alan bi film ilk izledgmde hungur hungur ikincide de yine bir gozyasini tutamama oldu :)

Film ve oyunculuk olarak kotu bir tek kucuk cocugun oyunculugu fazla iyi :) ama konu olarak insani icine alan bi film ilk izledgmde hungur hungur ikincide de yine bir gozyasini tutamama oldu :)

bencede içine işliyor ya tamamını izlemedim ama bu sahne bana yetti cidden

Oyunculukları bende beğenmemiştim. Konu ilginç ve yüreğe dokunan cinstendi.
Filmin sonunda benimde derdim mi varmış be , insanlar ne hayatlar yaşıyor nasıl kararlar vermek zorunda kalıyor demiştim.

İki babanın iki çetin savaşı.
ForseTi filmi izlemelisin o zaman. Maden tek bi sahneden etkilendin.

Oyunculukları bende beğenmemiştim. Konu ilginç ve yüreğe dokunan cinstendi.
Filmin sonunda benimde derdim mi varmış be , insanlar ne hayatlar yaşıyor nasıl kararlar vermek zorunda kalıyor demiştim.

İki babanın iki çetin savaşı.
@ForseTi filmi izlemelisin o zaman. Maden tek bi sahneden etkilendin.

evet izlemeliyim sanırım şu zamanda lazım galiba yani sen öyle diyorsun bunu demeye ihtiyacım var yani benimkide bir şey mi diye :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri