Umut Akyürek kızıyla ilgili acı gerçeği açıkladı, yetkililerden yardım istedi

🕒 Konu sahibi 9 saat önce aktifti
Umut Akyürek, kızıyla ilgili sorunlar yaşadığını söyledi. Şarkıcı, kızının psikolojik sorunlar yaşadığını ve yasaklı madde kullandığını açıkladı.

Akyürek, "Reşit olduğu için hastaneye yatıramıyoruz. Ya ölecek ya da öldürecek diye korkuyoruz. Bilincini kaybediyor" dedi.Umut Akyürek kızıyla ilgili acı gerçeği açıkladı!

Akyürek, "Biz dünyada cehhenemi yaşıyoruz. madden ve manen bitmiş vaziyetteyiz . ne yapacağımızı bilmiyoruz. Lütfen beni ve eşimi şu an telefonla aramayın şu anda çok büyük sıkıntı içindeyiz sadece sesimi ilgili makamlara duyurmamıza yardım edin" diye konuştu.

Kaynak

@HosgeldinHarunAbi

Reşit de olsa böyle bir durumda kişi kliniğe yatırılamaz mı? Kendi onay verecek durumda değilse, ailenin talebi yeterli değil midir?

@HosgeldinHarunAbi

Reşit de olsa böyle bir durumda kişi kliniğe yatırılamaz mı? Kendi onay verecek durumda değilse, ailenin talebi yeterli değil midir?
Taleple olmaz, tek başına uyuşturucu madde kullanmak da yetmez.

Kanundaki şartları varsa şayet mahkeme yoluna gidip vasi atanabilir ancak.

Neden böyle bir şeyi duyurma ihtiyacı hissettiğini pek anlayamadım açıkcası.
Üstelik belli bir yere gelmiş insanlarsınız, bu şekilde duyumlarla desteğe ihtiyacınız olduğunu pek sanmıyorum.
İlginç.

şimdi bu kadın kızını şikayet etmiş olmuyor mu? bunu gizlice de yapabilirdi. amacı rahatsız edilmemek mi yoksa kızının, sonuçları ne olursa olsun tedavi görmesini mi sağlamak?

şimdi bu kadın kızını şikayet etmiş olmuyor mu? bunu gizlice de yapabilirdi. amacı rahatsız edilmemek mi yoksa kızının, sonuçları ne a olursa olsun tedavi görmesini mi sağlamak?
Daha çok devleti ve sistemi eleştirmiş bana kalırsa
Çünkü devlet bu tür vakıalara hiç bir müdahalede vs bulunmuyor ailelerin şikayetlerinin olmasına rağmen
Bu kişiler her türlü suç potansiyeli olan birer suç makinesi gibi toplumun içine
Salınıyor
en son iki genç kızın başına gelenler malum o çocuğun ailesi de defalarca şikayette bulunduklarını ama devletin çocuğu gözetim altında tutacağı yerde sokağa saldığını söylemişlerdi
Bu hanımefendi de çocuğunun başına buna benzer bir şey gelmesinden endişeleniyor ki o potansiyelde
bunun gibi vaklalara dikkat çekmek istemiş haklı olarak

Son düzenleme:
Her söylentiye uyup herkesi tutuklamak kargaşa yaratır. Herkes aklına geleni söylüyor.

Neden böyle bir şeyi duyurma ihtiyacı hissettiğini pek anlayamadım açıkcası.
Üstelik belli bir yere gelmiş insanlarsınız, bu şekilde duyumlarla desteğe ihtiyacınız olduğunu pek sanmıyorum.
İlginç.
Sanırım kendini çaresiz hissediyor ve yardım çağrısı ile daha akılcı çözümler üretmeye çabalıyor. Böyle durumlarda ebeveynler bazen sağlıklı düşünemeyecek kadar şaşkın bir ruh haline bürünebiliyorlar.

bir süre öncesinde deniz akkaya da kızıyla alakalı bu minvalde bir şeyler yazmış, çizmişti. sonra kendisiyle alakalı sıkıntılar ortaya çıktı; yanlış anımsamıyorsam ceza bile aldı. o yüzden böyle açıklamalara vs. itimat etmiyorum, edemiyorum.

Geri