Umursanmamak Ciddiye Alınmamak Dalga Geçilme Psikoloji Söyleyişi

Konu sahibi son olarak 3412 gün önce görüldü
Herkese kucak dolusu selamlar arkadaşlar .. Aslında video cekecektim ama bu sefer düşüncelerimi tavsiyelerimi buraya yazı olarak dokmek istedim.

Bunun cozumu bir sürü yoldan geçer.

Umursanmamak - Ciddiye Alınmamak

Bu lanet olası iki şeyden derdiniz varsa eğer hic kafaya takıp asla üzülmeyin. Yapabileceğiniz şeylerin başında olması gereken ilki harika müzikler kesfetmektir. Diyebilirsiniz ben çok üşengecim yada hic ugrasamam ki onlarla kendi dertlerim bana yetiyor bide müzikle mi ugrasacagım gibi ? Sakın öyle demeyin müzik insanı rahatlatan bir güçtür. Kısa süreli gibi etkisi var gibi gorulur ama öyle değildir. İkincisi yapmanız gereken en onemli şey ise kitap okumaktır. Kitap okumak insanı rahatlatır.Özellikle çok kitap okumus biri ortama girdiğinde öyle seyler yapar ki karsı tarafı sasırtacak güce sahip olabiliyor.

Bunların cozumunu anlattım bide o an başınıza gelirse eğer yapacaklarınızın onerisini verebilirim. Mesela ciddiye alınmıyorsunuz değil mi ? Sessiz kalın ve hiçbirşey yapmayın ! Gerekirse orayı terkedin ve gücsüz oldugunuzu bozuldugunuzu asla belli etmeyin. Zorlamayın bir nevi olmuyorsa olmuyordur. Hayat aslında sürprizlerle dolu oldugu gibi bir yandan da hayatın mutluluklarını kesfetmek bizim elimizdedir. Unutmayın herşey bizler de bitiyor. Siz siz olun kimsenin sizi üzmesine izin vermeyin. Hayat güclü diyip pes etmeyin sakın ama sakın ! Hayatın mucizlerini surprizlerlni ve mutluluklarını kesfetmeye bakın .. Bi nevi hayata ayak uydurun oda size uydursun. Böyle düşünün ve siz kazanın !

Şimdilik bu kadar kısa oldu ama olsun. Elimden geleni yaptıgımı düşünüyorum ! Allaha emanet olun. Bu sefer etiket yapmayacagım. Merak eden varsa okur cevaplar .. Kendinize bakın gorusmek üzere .. :uykucu::u1::u3:

Not : Dalga geçilmek konusuda yarın editleyeceğim. Bilginize :)

1.[youtube]3w6JC_hbg7o[/youtube]
2.[youtube]cB-2NveEOBw[/youtube]
Sarkilarla katiliyorum sözlerine (:

Geri