Şu dincilerin,ümmetçi ve hilafet isteyenlerin neredeyse tamamı laik cumhuriyet düşmanı devletin malını kafir malı olarak görüp,kendine helal görüyorlar.yağma,talana ses çıkartmamak bundandır..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Akpliyim deme artık bunu kaldıracak ruh halim yok..Hemen hemen her konuda bir genellestirme var. Bu da yorumlama sevkimi kiriyor.
Ha bir de önyargi var bak onu es gecmisim.Akpliyim deme artık bunu kaldıracak ruh halim yok..
Hemen hemen her konuda bir genellestirme var. Bu da yorumlama sevkimi kiriyor.
Genelleme yapmamak için tek tek isim vermem gerekirdi.tek tek yazsam dahi neredeyse sağ güruhun tamamını yine kapsardı emin ol.Ha bir de önyargi var bak onu es gecmisim.
Bir dinci yada ümmetci diye tabir edilen kisiler su video´yu elestirse dahi muhtemelen bu denli önyargi ile inandirici gelmeyecektir. Ayristirmamak icin genellestirmemek icin kullandigimiz terimler o kadar mühim ki. Keske ötekilestirmeden elestirmeyi becerebilse herkes.Genel diyemem fakat çoğunlukla itibari ile din üzerine konular,dini doktrinlerin aşağılanmasına ve tanrı mefhumuna hakaretten mülhem,kişinin inancını tiye almaya varıyor.Bu konuda da arkadaşımız bir kaç beyinsizin çektiği videodan dem vurarak,tüm islami ve müslümanları töhbet altında bırakıyor ve bizimde bu sakat dilemmasına çanak tutmamızı bekliyor sanırım.
Sen hipotezini kendince kanitlamissin.Genelleme yapmamak için tek tek isim vermem gerekirdi.tek tek yazsam dahi neredeyse sağ güruhun tamamını yine kapsardı emin ol.
sen dalganı geç!bu toplumu tanıma ve kavrama biçimimdir.sana ufak bir örnek vereyim’fetullah gibi nice cemaatleri ve hatta Akp pisliğini başımıza bela eden kendine müslümanım diyen Anadolu Müslümanlığıdır.İslam+Osmanlı+hilafet üçgeni arasında sıkışmış büyük bir kitle.bugün Türkiye’nin başına ne geldiyse bunların desteğiyle olmuştur.100 yıldır bu toplumun 3 te 2’si birey olma ve bağımsız yaşamayı kendine fazla görmüştür..anlayacağın islamcı hırsızlar tek başına değil ardında riyakar,reaye ruhlu topluluğun bizzati gönüllü desteği var.Sen hipotezini kendince kanitlamissin.
Bir dinci yada ümmetci diye tabir edilen kisiler su video´yu elestirse dahi muhtemelen bu denli önyargi ile inandirici gelmeyecektir. Ayristirmamak icin genellestirmemek icin kullandigimiz terimler o kadar mühim ki. Keske ötekilestirmeden elestirmeyi becerebilse herkes.
sen dalganı geç!bu toplumu tanıma ve kavrama biçimimdir.sana ufak bir örnek vereyim’fetullah gibi nice cemaatleri ve hatta Akp pisliğini başımıza bela eden kendine müslümanım diyen Anadolu Müslümanlığıdır.İslam+Osmanlı+hilafet üçgeni arasında sıkışmış büyük bir kitle.bugün Türkiye’nin başına ne geldiyse bunların desteğiyle olmuştur.100 yıldır bu toplumun 3 te 2’si birey olma ve bağımsız yaşamayı kendine fazla görmüştür..anlayacağın islamcı hırsızlar tek başına değil ardında riyakar,reaye ruhlu topluluğun bizzati gönüllü desteği var.
Videodan alakasız yazdım.Türkiye’deki yaşayan bütün Müslümanlar için yazmadım.lakin büyük bir kısmı kendi cumhuriyetine düşman ve yıkılması rejimin değişmesi taraftarı.bariz gerçek budur,fetö ile Akp’yi başımıza bela eden onlar bilmem anlatabildim mi?Dostum burada kimse,ne osmanlının yanlışlarını savunuyor ne de fetö'yü övüyor.Konuyu siyasi paradigmaya kaydıranda,sonunda kendi yargınla müslümanların genelini de fişleyen sensin.Bu mu senin adalet tartın,bumu senin modern bakış açın?
Videodan alakasız yazdım.Türkiye’deki yaşayan bütün Müslümanlar için yazmadım.lakin büyük bir kısmı kendi cumhuriyetine düşman ve yıkılması rejimin değişmesi taraftarı.bariz gerçek budur,fetö ile Akp’yi başımıza bela eden onlar bilmem anlatabildim mi?