Ümit Özdağ tahliyesinin ardından ilk kez konuştu

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, “Halkı kin ve düşmanlığa tahrik” suçlamasından 2 yıl 4 ay 3 gün hapis cezası aldı. Mahkeme Özdağ’ın tahliyesine karar verdi. Tahliye edildikten sonra konuşan Özdağ, “Hiçbirimizin anayasal ve yasal hakları güvence altında değil” dedi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, 149 gün süren tutukluluğunun ardından tahliye edildi. Mahkeme, Özdağ’ı “Halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama” suçundan 2 yıl 4 ay 3 gün hapis cezasına çarptırdı. Özdağ, cezaevinden çıkışında “Ümit bozkurt” sloganlarıyla karşılandı.

Özdağ, tahliyesinin ardından 149 günden beri cezaevi önünde nöbet tutan partililerine teşekkürlerini sundu, “Bu sadece bir zafer nöbeti değil, aynı zamanda demokrasi ve hukuk devleti nöbetiydi” dedi.

Mahkeme kararına itiraz edeceğini açıkladı​

Özdağ, kendisine verilen cezanın haksız olduğunu savundu, Kayseri’deki olaylarla ilgili suçlamada ellerinde hiçbir delil bulunmadığını belirtti. Özdağ, savcılığın Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü’nden aldığı belgede adının yazmamasına rağmen suçlandığını ifade etti.

Ayrıca Özdağ, “Mahkemede hakikate aykırı beyanda bulunuldu. Bunun istinafı var, Yargıtay’ı var. Bu karardan beraat edeceğiz” diye konuştu.

5 ay tek kişilik hücrede tutuldu​

Özdağ, 5 ay boyunca tek kişilik hücrede kaldığını, hiçbir suçu olmadığına dair yüzlerce kanıt bulunmasına rağmen fiziksel güç kullanılarak hapsedildiğini belirtti, “Hiçbirimizin anayasal ve yasal hakları güvence altında değil” dedi.

Ayrıca Özdağ, Türkiye’de herkesin eşit vatandaş olduğu, farklı hukukun uygulanmadığı bir sistemin kurulması gerektiğini vurguladı.

Şükür namazı kılmak istedi​

Özdağ, cezaevinden çıkar çıkmaz ilk olarak camide şükür namazı kılmayı planladığını söyledi ancak jandarmanın kalabalık oluşur gerekçesiyle izin vermediğini belirtti, “Camide kalabalığın sıkıntısı yok. Neden itiraz ettiler anlamadım” dedi.

Bu zavallı kendine ülkücü dedirtmek istiyor ama yazık ki artık o sayfayı kapattı. Faşistliğin ülkücü anlayışta yeri olamaz. İşin garibi faşistçe söylemler yapan insana en çok sahip çıkanlar da Kahrolsun Faşizm diyen Solcular oldu. Boşa demiyorlar koca öküzle yatan ya huyundan ya suyundan kapar. Işçi hakları için mücadele ediyorum diyerek yola çıkan Fakat daha sonra sermaye için yürüyüşler yapan sporcular gibi buda ;) karakter herkese lazım.

Bu zavallı kendine ülkücü dedirtmek istiyor ama yazık ki artık o sayfayı kapattı. Faşistliğin ülkücü anlayışta yeri olamaz. İşin garibi faşistçe söylemler yapan insana en çok sahip çıkanlar da Kahrolsun Faşizm diyen Solcular oldu. Boşa demiyorlar koca öküzle yatan ya huyundan ya suyundan kapar. Işçi hakları için mücadele ediyorum diyerek yola çıkan Fakat daha sonra sermaye için yürüyüşler yapan sporcular gibi buda ;) karakter herkese lazım.
Bende diyorum Kamil abimiz neden yok. Akp kan kaybedince kamil abi meydana çıkıyor. Sözlerini tek tek alıntılayarak cevaplayacağim.

Tabiki karakter herkese lazım. Tıpkı serok bahçeli gibi . Tıpkı İstanbul belediye başkan adayı Murat kurum gibi.

DEM Parti milletvekillerinin maaşı kesilsin !
Sonrasında neden olduda bu kadar döndü o yere göğe sığdıramadığınız serok bahceli . Bir insanda omurga olur değil mi kamil karekter olur.

Yoksa neden böyle el pençe bekedi kapıda acaba :)

Karekter dediğin buysa bencede az karekter olmalı değil mi.

Birde şu geçen dönem istanbul büyükşehir belediye başkanlığına aday koyduğunuz çevre bakanı Murat kurum var :)

Oda ayrı bir karekter değil mi :)

Diyarbakırlılar gecesinde poşu takıp etkinliğe katılanları Kürtçe selamladı. Etkinlikte halay da çeken Kurum etkinliğin ardından katıldığı MHP Seçmen İletişim Merkezi’nin açılışında da yurttaşları Bozkurt işareti yaparak selamladı. Ama AKP`nin o meşhur sloganı olan Rabia işaretini yapmadı kamil abi karekter herkese lazım.

21cb0487c61393140fc25638e5581335.jpg

karakter herkese lazım

Boşa demiyorlar koca öküzle yatan ya huyundan ya suyundan kapar
Aynen boşa demiyorlar Koca öküzle yatan huyundan ya suyundan kaparlar. Birde ona benzer söz var. Kör ile yatan şası kalkar.

Diyarbakır da meğri meğri diyeceksiniz istanbul da bozkurt işareti yapacaksınız. Yahu bahceli yıllar önce tayyip erdoğana demediğini bırakmadı. Şimdi kanka olmuşlar.

Sence karekter kime lazım.

Yahu Kürt sorununun lider Devlet Bahçeli öncülüğünde dile getirilerek, Bugün bir kardeşlik iklimini yaratılması Sizi niye bu kadar rahatsız ediyor? Bunu anlamış değilim. Hala muhalefetin yaptığı gibi bunu büyük bir sorun görüp, mecliste üzerine birkaç kelam edip, bak bizde katkıda bulunmuyoruz diyememenin acısını mı yaşıyorsunuz?. Yav he he terör eylemleri yaparken yani öğretmene memuruma çocuklara kadına Kurşun sıkarken kol kola gidip yürüyüş yapanlara bir şey demezsiniz ama nedense şimdi Müflis Tüccar gibi defter açıp durursunuz. Polemiğe girmeyeceğim, ama benim ülkem ve milletim kimin ne olduğunu, kimin hangi amaçla adım attığını iyi biliyor Saygılarımla...

Yahu Kürt sorununun lider Devlet Bahçeli öncülüğünde dile getirilerek, Bugün bir kardeşlik iklimini yaratılması Sizi niye bu kadar rahatsız ediyor? Bunu anlamış değilim. Hala muhalefetin yaptığı gibi bunu büyük bir sorun görüp, mecliste üzerine birkaç kelam edip, bak bizde katkıda bulunmuyoruz diyememenin acısını mı yaşıyorsunuz?. Yav he he terör eylemleri yaparken yani öğretmene memuruma çocuklara kadına Kurşun sıkarken kol kola gidip yürüyüş yapanlara bir şey demezsiniz ama nedense şimdi Müflis Tüccar gibi defter açıp durursunuz. Polemiğe girmeyeceğim, ama benim ülkem ve milletim kimin ne olduğunu, kimin hangi amaçla adım attığını iyi biliyor Saygılarımla...
yok Yok kamil abi ben senin `Karekter herkese lazım `` sözüne atıfta bulundum. Sence karekter kime lazım. Yoksa herkes barış içinde yaşamak ister . Sanırım foruma girmeyeli benim Doğu kökenli kürt vatandaşı olduğumu unutuyorsun.

Kürt kardeşlerimiz bizim yanımızdadır. Liderinizi anca biz özgürlüğe kavuştururuz. Bunu da sadece sizin hatırınız için yaparız. Türk Kürt kardeştir. Aramıza girenler kalleştir.

Biz hiçbir zaman adaletsiz olmak istemedik .Eğer cezası varsa çeksin tabiki ama bir önceki postunda

Hukuku gürültü ile bastırabileceklerine inanıyorlar
Diyerek şimdide Liderinizi anca biz özgürlüğe kavuştururuz
Diye söylersen ben şunu anlarım demek ki selahattin demirtaş ekrem imamoğlu Ahmer özer ve can atalay bilerek ve kumpas kurularak şuan tutuklular ve sizin dediklerinizi yaparsalar serbest kalacaklar öylemi _

Kamil ağam döktürmüş, bayağı birikimli geri gelmiş maşallah.

Son düzenleme:
Ben ikinizlede kardeş değilim beni karıştırmayın dinciler

geçmiş olsun. türk milleti için mücadele etmeye devam.

Biz hiçbir zaman adaletsiz olmak istemedik .Eğer cezası varsa çeksin tabiki ama bir önceki postunda

Diye söylersen ben şunu anlarım demek ki selahattin demirtaş ekrem imamoğlu Ahmer özer ve can atalay bilerek ve kumpas kurularak şuan tutuklular ve sizin dediklerinizi yaparsalar serbest kalacaklar öylemi _
Belki dikkatini çekmiştir. Ekrem İmamoğlu'nun tutuklanması ile birlikte pekeke silah bırakmayı kabul etti. Çünkü değirmenin suyu kesildi. Aç mı kalsınlar dağlarda.

Belki dikkatini çekmiştir. Ekrem İmamoğlu'nun tutuklanması ile birlikte pekeke silah bırakmayı kabul etti. Çünkü değirmenin suyu kesildi. Aç mı kalsınlar dağlarda.
Yahu bak kendi kendini ele veriyorsun. Ne demek şimdi. Ver ekremi kap özgürlüğümü demek .

Yada ver istanbulu ver başkanlığı kap özgürlüğümü :)

Yani sende pkk ya birseyler veridiğinı kabul ediyorsun. Hani teröristle pazarlık yapan namertdi ?

mahkemeler artık netflix dizisi gibi... her bölüm ayrı plot twist.
haklarımız güvence altında değil demiş... evet ama bazıları bu repliği 2015’te söyledi, kameralar yoktu sadece.

şükür namazına izin verilmemesi de... metafor gibi. sistem hem ceza veriyor hem dua ettirmiyor. asdfghj.

Yahu bak kendi kendini ele veriyorsun. Ne demek şimdi. Ver ekremi kap özgürlüğümü demek .

Yada ver istanbulu ver başkanlığı kap özgürlüğümü :)

Yani sende pkk ya birseyler veridiğinı kabul ediyorsun. Hani teröristle pazarlık yapan namertdi ?
Aradaki fark:
Biz teröre son veriyoruz.
Diğerleri terörü besliyor.

Geri