Ümit Özdağ: "Ekrem İmamoğlu'nu Türkiye için ciddi bir tehdit olarak görüyorum."

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Ümit Özdağ: "Ekrem İmamoğlu'nu Türkiye için ciddi bir tehdit olarak görüyorum."

Ya Allah ya Bismillah Allahuekber

sözüne siyaseten kutsal olmayan bir siyasetçi ile başlayıp devam ediyor. istanbul'da atatürk, atatürkçülük sergilerken diyarbakır'da hdp'liler ile birlikte pkk'nın anıtı önünde fotoğraf çektiriyor diyor. chp içerisinde eleştirdiğimiz noktalardan biri bu değil mi zaten? imamoğlu özelinde değil bu, kabul edin etmeyin ama ortada bir gerçek var. atatürk, atatürkçülük diyenler siyasal islam kadar zarar veriyor bu ülkeye. atatürk'ü anlamak, atatürk yolunda gitmek bu değil.

Son düzenleme:
helesükür imamoglunun felaket oldugunu fark edebildi
gecde olsa özdag anladi imamoglunun hic bir faliyet yapmayip bol keseden attigini

İmamoğlu zaten Atatürkçü biri değil. Atatürkçülerin ilgisini kendisinde toplayabilen popülist bir merkez sağ siyasetçisi. Haliyle ortama göre konuşması, doğuda farklı batıda farklı devam etmesi bana anlaşılır geliyor. Peki Ümit niye bunu söylüyor? Neden Kılıçdaroğlu ile protokol imzalarken İmamoğlu’nun CB yardımcı olmasını tehdit olarak algılamazken, buna dair bir şey dillendirmezken şimdi bir anda karşıt oldu? Çünkü İBB seçimlerinin başa baş gideceğinin farkında. %1 oyu var mı bilmiyorum ama bu pazarlık yapmak için yeterli. Pazarlık yaparım da 3-5 şey kotarırımdan öte biri değil kendisi. Bakmayın mülteci karşıtlığı üzerinden siyaset devşirmeye çalışmasına.

böyle beceriksiz kabiliyetsiz birini niye istambul baskani yaptinizki
imamoglunun hic bir proje faliyeti yok bol bol reklamlari var

İlk günden beri dediğim gibi küçük Tayyip diyorum ben İmamoğluna. Tehlikeli mi evet, ama Ümit Özdağ'ın kendisi kadar değil. Sürekli nefret suçu işleyen, ırkçılık yapan, mülteci konusu dışında bir politika yürütmeyen boş birisi. Üstelik bunlar yanar döner tayfa, çıkardığı Cumhurbaşkanı adayını ve yaptıklarını gördük.
Şu an mevcut iktidara son verebilecek tek kişi de İmamoğlu, o yüzden biraz sempatim var kendisine. Maalesef bunlar gitsin de kim gelirse gelsin kafasına girdik. İmamoğlu neden tehlikeli, çünkü birçok kesime hitap ediyor, her kesimden oy alacak birisi, ne zaman olur bilmem ama mutlaka ülkede önemli bir yere gelecek. Onun dışında İstanbul'a yaptığı hizmetler güzel, devletin yapması gereken işleri, sosyal belediyecilik adı altında güzel yapıyor.
Ben başarılı buluyorum, bir o kadar da tehlikeli.

Geri