uludagsozluk.com

Konu sahibi son olarak 2612 gün önce görüldü
uludagsozluk.com

Uludağ üniversitesi, Öğrencilerinin bulunduğu bir platform olmakla beraber, ekşi clonu olmasına rağmen alta ekşisozluk tarafından alınmıştır. yazısı ekliyerek emeğe saygısını belirten bir sözlük portalı.

İnci Sözlük özentisi olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir. Emin adımlarla ilerlemektedir diyorum ki gene bu platformuda abaza liseliler basmıştır Uludağ gazozu topluca bu abaza liselilere içirilmeli bayıltılıp Dağdaki hayvana yedirilmelidir.

Eski nesilim bende eheh. Arada mail atıyorlardı bak üyeliğini sileriz falan diye artık atmaz oldular. Sildiler zalımlar kanımca beni..

Üniversitelilerin sözlüğü idi, dandik sözlük

''İnci Sözlük özentisi olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir.''

asdasldjaskldş devenin karıncayı özendiği nerde görülmüş? :p

İnci sözlüğün eski halini bilirim ağzı bozuklar basmadan önceki hali muhteşemdi alemin tek sözlüğü desek yeridir karınca deveyi ezdi ne yapalım.

Bir aralar okuyup kahkahalar attığım sözlük yorum okumak alışkanlık olmştu .d

ekşideki kadar sağlam yazarlar olmasada saygıyı haketmeyi başaran sözlük , inci sözlük gibi kurulduğunda twitterdan takipci hilesi yada facebook a saldırı gibi desiseler yapmamış hakkıyla tanınmış delikanlı bir sözlüktür

Bi eksisozluk degil ama arada bi yazar, okurum

Ekşi sözlükte yazdım yıllarca. Uludağ'a da hep bakarım. Özenti olduğunu düşünmüyorum. Bu mantıksız bir yaklaşım. Bir pazara ilk giren yatırımcıdan sonrakilere özenti deniyorsa, bu site bile birilerinin özentisi olduğu manasına gelir. Bu saçma. Öte yandan, aksine yeni nesil yazarların eskilerden daha başarılı olduğunu düşünüyorum.

Geri