Ulu orta, yer mekan farketmeksizin kardesinizle birbirinize takilmaniz

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Bu tarz hareketleri buyuklerimiz soyle yorumlar: "Sizin uyku vaktiniz gelmis manyak manyak hareketler konusmalar yapmayin. kaza cikacak, kudurmayin"

Iste darlanmissiniz. bulasacak birini ariyorsunuz ama oyle boyle birini degil. tekme tokat girissen de, sana eslik edecek olan birisini. ustelik buyuk bir sevgiyle. boyle bir yakinligi nerde bulabilirsin? ee tabi ki kardeslerimizde. yasiniz kac olursa olsun bu hep boyledir. niye tekme tokatli ucan tekmeli hareketlerden bukadar hoslaniyoruz bilmiyorum. eglenceli mi eglenceli. fanatik miyiz? oo fanatigin alasiyiz.

bir kac kere misafirlige gittigimiz yerde yasandi bu tarz durumlar. eve varinca "Kac yasina gelmissiniz yaziklar olsun! utandirdiniz beni yine" sozlerini hala duyan var mi annelerinden? yoksa sadece biz mi simarik manyagiz?

Iste kardes sevgisi:

ikisi de terazi burcu ne yapacakları belli olmaz onun için takılınmaz, ben de boğa burcuyum benim de tersim belli olmaz, o iş yaş.

• Üzgün
Tepkiler: Aze
Hdjsjs yoldayken veya kafede herkesin içinde olan bir yerdeysek bile durduk yere yukseliriz birbirimize... Saniyeler sonra da gülmeye başlarız... Hdjs erkek kardeşim de genelde bizi tanımıyor gibi davranır.... Metroda bile çok uzak bir köşeye oturmuştu bizimle muhatap olmamak için..... Havası kime anlamadım...

Hayal ettiğim ve gerçekte....
Nedense bu videoyu görünce @Stockholm Sendromu ve abisi gözümde canlanıyor arada bir forumda yazdığı abi kardeş takismalari nedeniyle jdksjdjs

yalnız onun beş tane abisi varmış, ben afk ben şok.

Dün sinir biraz sinir ettim kurbağaya benziyorsun diye mesaj atı hemen bana : )

"kardeşinizle" kısmını okuyana kadar bu konu nereye gidiyor diye düşünmedim değil kdfkj bizim aramızda fazlaca yaş farkı olduğundan iyi anlaşsak da bi tık resmiyizdir. başlıkta bahsedilen şeyi birlikte büyüdüğüm kuzenimle yaşıyoruz. çok takılırız birbirimize, çok da eğleniriz. genelde bizi bir araya getirmeye çalışırlar. çoğu zaman da güldüğümüz şeyler bize özgüdür aslında, başkalarına pek komik gelmez ya da anlamazlar bile. bizimse göz göze gelmemiz yetiyor aynı şeyi düşünüp gülmeye. bu tabii çok çok uzun bir zamanı paylaştığında ve kafalarınız da uyuştuğunda mümkün oluyor.

Hdjsjs yoldayken veya kafede herkesin içinde olan bir yerdeysek bile durduk yere yukseliriz birbirimize... Saniyeler sonra da gülmeye başlarız... Hdjs erkek kardeşim de genelde bizi tanımıyor gibi davranır.... Metroda bile çok uzak bir köşeye oturmuştu bizimle muhatap olmamak için..... Havası kime anlamadım...

Hayal ettiğim ve gerçekte....
Nedense bu videoyu görünce @Stockholm Sendromu ve abisi gözümde canlanıyor arada bir forumda yazdığı abi kardeş takismalari nedeniyle jdksjdjs

kjjsjs küçükken ‘seni çöpten aldık’ ya da ‘sen evlatlıksın’ diyerek ağlatırdı beni…. hala ara ara aynı taktiği uygular ve ben hala sinirlenirim.jzjzjjhkk

Geri