Ülkücüler Saldırınca Kendi Bayraklarını Bırakıp Kaçan PKK'lılar!

• Kullanıcı Plesk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Medya ve İçerik
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

O olayda ben de vardım, ne yakıp yıkma ne de başka bir şey.
Anarjist grubu bile içimizden attık. Bu yüzden gezi olayları ile bunları kıyaslayamazsın.
he müdahale dersen anlarım çünkü bu itlere hiç bir müdahale yapılmıyor.
Halk birbirine girdi.

:)

Devlete zarar evren her zaman it sürüsüdür.

Kobane eylemlerine bende katıldım 5 gün önce ne yaktım ne yıktım.
o zaman kobane eylemi yapan herkes masummu ?
Hayır değil.
Müdahale edilmedi diyorsun 23 kişi anasının karnından ölü doğdu zaten demi ?

Ülkücü değilim olmadım da fakat şu an için karşıdaki insanlar korkacaklar tabi.
Ve onlar ellerindeki savundukları bez parçalarını atar kaçarlar.
Bizler Bayraklarımızla kızlı erkekli sokaklara ineriz. O bayrağı savunur gerekirse ölürüz.
İnsanların anlamadığı nokta bu.

Plesk serdar, Ülkücü olduklarini Videonun basligindan mi cikardiniz?
Ben MHP bayragi falan göremedim?

Ama Partisi görüsü önemli degil, her kimseler Allah onlardan razi olsun.

1.00 da mavi ceketli abi sandalyayi fırlattı 12 den vurdu çocuk yerde puahaha :D :D

Plesk serdar, Ülkücü olduklarini Videonun basligindan mi cikardiniz?
Ben MHP bayragi falan göremedim?

Ama Partisi görüsü önemli degil, her kimseler Allah onlardan razi olsun.

Bir kaç yerde ülkücü başlığıyla açılmış konu, bende değiştirmedim. Dayının biri ya Allah bismillah diye girişiyor, genelde o sözü ülkücüler kullanıyor. Bir de şu var ülkücüler sokağa inmeyeceklerini belirtselerde örgütlendikleri illerde-ilçelerde halk ile beraber bu itleri boş bırakmıyorlar gereken cevabı veriyorlar. Bu nedenle ülkücüler diye paylaşılmıştır. Bu tarz olaylarda kavga-gürültü olacağı belliyse mhp bayrağı göremezsin pek fazla. Parti marti boşver aynen Allah razı olsun demek düşer bize.

Bir kaç yerde ülkücü başlığıyla açılmış konu, bende değiştirmedim. Dayının biri ya Allah bismillah diye girişiyor, genelde o sözü ülkücüler kullanıyor. Bir de şu var ülkücüler sokağa inmeyeceklerini belirtselerde örgütlendikleri illerde-ilçelerde halk ile beraber bu itleri boş bırakmıyorlar gereken cevabı veriyorlar. Bu nedenle ülkücüler diye paylaşılmıştır. Bu tarz olaylarda kavga-gürültü olacağı belliyse mhp bayrağı göremezsin pek fazla. Parti marti boşver aynen Allah razı olsun demek düşer bize.

Böyle durumlar parti falan dinlemiyor.
Bu serefsizleri kovalayanlar bence oranin esnafi :)

Böyle durumlar parti falan dinlemiyor.
Bu serefsizleri kovalayanlar bence oranin esnafi :)

Olabilir bir şey diyemem fakat şunu hatırlatmak isterim. Yeri geldiğinde polise bile dikleniyor bu tipler, karşılarında sağlam bir esnaf grubu yoksa sen düşün onlara kim bilir neler yaparlar. Daha önceden bunun çok örneğini gördük. Karşılarına ülkücüler çıkınca sesleri çıkmıyor, fare gibi sağa sola kaçışıyorlar.

Daha neyi savundukları bilmeyen 15 - 16 yaşındaki çocukları piyon niyetine sunarsan insanların polislerin önüne bugün bayragını bırakır kaçar yarın inini söyler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri