Plesk
Elmas Üye
-
-
-
-
[YOUTUBE]WbQDlmxirdI&feature=youtu.be[/YOUTUBE]
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Offf çok güldüm
Yaşasın ülkücüler oley
Anasını satim ülke olmuş Futbol ligi
Deplesmanda savunmaya çekilen figüranlar
Evinde hücuma çıkan aktörler
Offf çok güldüm
Yaşasın ülkücüler oley
Anasını satim ülke olmuş Futbol ligi
Deplesmanda savunmaya çekilen figüranlar
Evinde hücuma çıkan aktörler
Ülkücü harekete laf ettiğim çıkarılamaz benim deyimimdenÜlkücülerin sokağa inmemesini sürekli söylesem de, şu yapılan hoşuma gitti. Polisin askerin önünde adamlar yakıp yıkıyor, devletimiz seyrediyor. Ülkücü harekete hiç laf söyleme boşu boşuna, ülkücüler ülkenin varlığının teminatıdır, bel kemiğidir. Her zaman olduğu gibi halk ve ülkücüler mahalle mahalle bu itleri kovalıyor, olması gereken bu zaten. Bu arada ev sahibi - deplasmanı falan yok bu işin.
Başkasının evine girmeyen bir toplum veyahut dahada geniş söyleyeyim
Baskasının evine girmemiş bir Topluluk yada ülke söyle bana ?
O bayraklar altında gezide pozlar veriyorlardı barışcıl topluluk hükümete karşı söylemleri altında şimdi ne olduda itle çomak karıştı.
O bayrak altında, o bayrağa saygı duyan insanlara bile saldırmaya başlarsan; o kişilere sadece it denir çomak falan da karışmaz.
Topluluk, ülke falan devamı önemli mi? Yaşananlara bak, eziyetlere bak!
Benim kürk arkadaşım evinde korku içinde yaşıyorsa! Gidemiyorsa okuluna bu insanlar hangi amaç uğruna çıkıyor oraya sadece kemik aramaya!
İşte onların arkasından atınan taşlarda onların itliğin karşılığını gösteriyor.
Sorun bayrak değil, sorun Türk Kürk değil. Sorun orada bulunanların sadece piyonluk oluşu. Neyi savunduklarını bile bilmiyorlar.
Bilseler. Ne orada bir yerleri kırarak ortalığı karıştırarak bir yerlere geleceklerini bilirler.
Bizler acıya acı ile yaklaşan milletiz. Şiddete de şiddet ile.
Hangi acılarını gösteriyorlar ki, kırıp dökerek mi?
Belki de "bir çoğu" diye belirtiyorum, şiddet ile büyüdüğü içindir kim bilir!
Baba otoritesi aile fertlerine bunu öğretmiştir.
Ülkücü harekete laf ettiğim çıkarılamaz benim deyimimden
Laf edeceksemde lafım ülkücü harekete tek olmaz doğudaki terör estiren vatandaşa'da olacaktır ama olaylar buraya getirilmeyebilinirdi.
''Off çok güldüm yaşasın ülkücüler oley '' diye giriş yapınca cümleye bende cevap vermek istedim. Olaylar buraya getirilmeyebilirdi diyorsun aynen çok haklısın, bana kızabilirsin ama ben tekrardan belirteyim, Kürt vatandaşlarımız birilerinin oyuncağı olmasın, silkelenip kendine gelsin, biz ne yapıyoruz diye bir düşünsün.
Ordakilerin çoğu ne için orada olduklarını bilmiyorlar.
Nasılki Gezi olayında 1-2 tweetle halk sokağa döküldüyse bu olaylardada siyasi liderleri 1-2 tweeti bunları oraya sürükledi.
Haberleri izlemişseniz görmüşsünüzdür Bitlisin bütün komşu illerinde olaylar cıkmıstı sadece bitliste olaylar yoktu. Bunun üzerine o belirttiğim siyasi gücler ve Tamamen bölücük amacına hizmet eden şahısların facebooktan ve twitter üzerinden bitlis halkı üzerinde inanılmaz bir baskıları oldu neden sessiz kalıyorsunuz diye. Ve Dün akşamda bitliste hemen olaylar oldu.
Ülkücülerin yaptığınıda yanlış bulmuyorum ama yıllarca zaten olaylar böyle olarak büyümedi.
Batıdaki doğudakini vurdu doğudaki batidakini vurdu
Sonuç ?
İşte sorun bu ne için orda olduklarını bilmiyorlar, gereksiz duruşlar saldırılar. Tüm bunlar hepsinin gereksiz bir topluluk olduğunu gösteriyor. Sen ki onları savunan kişisin sen bile böyle diyorsan, bizim küfretmemiz normal karşılanmalı!
Yaa diyorsun ya ülkücülerin bu durumu olmamalı diye. Adamlar gidip ana avrat düz gidiyorlar. Sürekli saldırgan haldeler neden tırmaklanmak istesin ki.
Hani dayaktan anlayana dayak vurulmalı
Gezi olayları ile bunlar karıştırılamaz! Asla ve Asla!
Zaten amaçları onunla bunu bir tutmak ama yemezler canım yemezler!
Benim rahatsız olduğum tek konu şu ya.
Gereksiz bir duruş sergiliyorlar ya ne yaptıklarını bilmiyorlar ya.
Aynı olaylar gezi parkında yaşandığında herbir ağızdan korundular hatta çağdaş ve aydın gençler olarak nitelendirildiler
Devlet malına zarar verildi o zamanlarda birsürü otobüsler yakıldı dükkanlar yıkıldı. Ya şuan verilen tepkilerin aynısı en azından yarısı o dönem gezicilerede verilmeliydi.
Doğuda olan olayları direk pofpoflayıp batıdaki olayları örtpas etmenin sadece tahrik edici olduğunu savunuyorum
Gezi olaylarının başlama nedeni, gidişi ve en son olayları idi.
Yani giriş, gelişme ve sonuç vardı.
Burdaki olaylar direk sonuca varıyor.
Sanki gezi olaylarında ateşler, molotoflar atılınca herkes alkışladı ne alaka. Onların arasına da başkaları girmiş. Belki bu it sürüsü girdi nerden biliyorsun.
Haberlerden bahsediyorsun ya, Adamlar bencin yerine molotof atıyorlar. Adamlar kafayı yemiş başka bir şey değil!
24 kişi öldü. Hani onların yası?
Gezi eylemlerinde 1 kişi ölünce sessizlik hakim oldu.
Bunlar daha ölülerine saygı duymuyorlar.
Boşversene neyi savunuyorsun bana
olurmu Allah aşkına ya Ağac icin girdiler demokrasi dediler Devleti devirmeyi sonuc olarak gördüler.
iclerine birileri girdi diyoruz hep hiç inandırıcı değil
Nasılki doğudaki olayları birkaç provakatör yaptı denildiğinde bazı kesimlere inandırıcı gelmiyorsa o durumda öyledir.
Devlet sabittir demi ? Türkiye Cumhuriyeti devleti ? bu devletin malına zarar verenlerin iyi amaclısı yada kötü amaçlısı yoktur lütfen böyle kategorilendirmiyelim.
Sizin ölülere saygınızı bilirim
Aman hepsi gebersin inşallah diye haykırışlarınızıda biliriz.
Spy hocam konuya balıklama atladım kusura bakma, bende bir iki şey demek istiyorum. Gezi olaylarından bahsetmişsiniz, o zaman yapılanla bu zaman yapılan arasında fark yok ikisi de yakıp yıkıyor, doğuda yapılanları görüp batıdakileri örtbas ediyorlar falan demişsin. Bir bakıma haklısın fakat şunu bilmeni isterim, gezi olaylarında yakıp yıkanlara karşı '' sen gelme ayı '' diye örgütlenmeye çalıştı geziciler, hiç bir zaman bunları aralarında istemediler. Başta DHKP-C olmak üzere, solculuk adı altında bölücülük yapan insanlar yakıp yıkıyordu, bunları az çok önlemeye çalıştılar. Kendini bilen insanda bunları savunmadı zaten, aydın diye geçinen soytarılar bir ara çıktı ortalığa, gazetelerde karaladıklarıyla olsun, söyledikleri sözlerle olsun ortalığı biraz bulandırdılar onlarda gerekli cevabı aldı oturdu yerine. Yani anlayacağın orada ki amaç yakıp yıkmak değildi. Bugün yaşanılanlara bakıyoruz, her gün bindiği halk otobüsünü yakıyor itler, komşusunun işyerine zarar veriyor. Bunlara karşı bir tepki verende yok. Benim anlamadığım bu yapılanlara neden tepki verilmiyor. Geziyle karşılaştırma yapalım hadi nerde bunlara tepki veren Kürtler. Sokağa çıksın, siyasi partilere pkk'ya bizi böyle savunmayın desin. Gerekli tepkiyi versin. Sözde bu ülkenin vatandaşıyım diyorlar bu itlerin yaptığına ses çıkarmıyorlar. Hiç yok mu bir babayiğit, çıkacak örgüt-dernek-parti kuracak bu yapılanlara tepki gösterecek. Görünene göre herkes hayatından memnun gibi, bu yapılanlar hoşlarına gidiyor demek ki. Ben mi yanlış düşünüyorum acaba?