Ülkücü (!) Kemal .

• Kullanıcı Kurt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 9 saat önce aktifti
Kemal Kılıçdaroğlu'nun " siz ne kadar Ülkücüyseniz biz de o kadar Ülkücüyüz" çıkışı alay konusu oldu .

Halk kahramanı Kamal beğ. :)

1-)
[YOUTUBE]4mWJuaJaMDI[/YOUTUBE]

2-)

[YOUTUBE]jxF8Y3IllPA[/YOUTUBE]

3-)

[YOUTUBE]ZstOSJqsk8c[/YOUTUBE]

4-)

[YOUTUBE]njG_uWTWwQ8[/YOUTUBE]

5-)

[YOUTUBE]yrrn2c8cp1I[/YOUTUBE]

6-) EN İYİSİ BANA GÖRE :)
[YOUTUBE]PZrZPC7CX9E[/YOUTUBE]

vidyoyu acmadim ama hatirliyorum mevzuyu. ulkuculukten kastı, ulkuculugu her hafta ocakta toplanmak sananlar gibi degil, siz vatani nasıl seviyorsaniz biz de oyle seviyoruz diyor. ulkuculugun manasina yönelik bir sey soylemis ama sivrisinek saz iste.

vidyoyu acmadim ama hatirliyorum mevzuyu. ulkuculukten kastı, ulkuculugu her hafta ocakta toplanmak sananlar gibi degil, siz vatani nasıl seviyorsaniz biz de oyle seviyoruz diyor. ulkuculugun manasina yönelik bir sey soylemis ama sivrisinek saz iste.

Sakin ol ihtiyar adamsın kalp vardır sende mazallah . :)

Muhalefet muhalefete muhalefet ederse, o muhalif muhalif olmaz. İktidar hiç olmaz. Yandaş olur. Yazık olur.

Irkçı olmak bile bir zeka gerektirir her adamdan ırkçı olunmaz ehtiyar . ;)
Açmış olduğum Mizah konusunu farklı yerlere çekmeyin isterseniz :)
Ha yok diyorsanız farklı yollara sapalım ben her yola gelirim.

Nerde gülüyorduk?

bu ileti fiskos masamdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hocu bunlar dünyada kurt cinsinden daha iyi auuuu yapan arkadaslar. ocaktan atilma pahasına yapabiliyorlar. tehlikeliler dikkat etmek lazim.

Videoları izlemedim, izleme gereği de duymuyorum. Ha CHP'li de değilim orası ayrı. Şunu demeye çalışıyorum; Hanımlar beyler, gereksiz iç çatışmaları bir kenara bırakıp, mevcüt hükümet karşısında TEK YUMRUK olmalılıyz. Şu an ki zamanda, "Kılıçdaroğlu şöyle yaptı, böyle dedi, şu işareti yaptı" gibi birbirimizi ötekileştiren, birliğimizi bozan şeylerden uzak durmalıyız, eğer kendi içimizde birbirimizi bölersek iktiradın ve iktidar şakşakçılarının ekmeklerine yağ sürmüş oluyorsunuz.

Kritik dönemden geçiyoruz, şu zor günlerimizi atlatalım. Sonra yersiniz birbirinizi, kozlarınızı sonra paylaşırsınız. Videoyu izlemedim ama büyük ihtimalle yazdığım, tahmin ettiğim gibidir. Bu tür Birlik ve Beraberliği bölücü hareketlerden kaçınalım. Çünkü hiç yeri ve zamanı değil...

Avm lerde yürüyen merdivenleri kullanma ehtiyar asansörle inin çıkın lideriniz gibi olmayın :)

asjkjkfldld .d hocu ocak dışısın. terk et burayı :/

https://www.youtube.com/watch?v=RcPZzJ5T4YM

------------------------------------------------------

sayın ırkçı kardeş:

savas-mi-istiyorsun-kamon_467784_m.jpg

âlâsını yaparız.

Adam yorumda yazmış; birliğimizi korumak zorundayız, birliğimizi bozarsak iktidar ve iktidar şakşakcılarınının ekmeğine yağ süreriz (:
Harika bir birlik anlayışınız var, bu sebeble olacak ki %20-25 lerde gezinmek kaderiniz olmuş. Bu bölücü birlik anlayışınız anca o kadar zümreye hitap edebiliyor demek ki.
Ağa bu kadar şuhursuz davranarak, iktidarın ekmeğine yağ sürüyorsunuz, misal o yorumu okurken ulan Allah ülkeyi bunların eline düşürmesin dedim.

Iktida, sanki karşı mevzide savaşan düşman askeri (:

FleXoR
Yapmış olduğun yorum çok talihsiz olmuş .
Kaldı ki iktidara karşı tek yürek olmak için CHP nin HDP si var :)

Düşman kardeşlerden birlik çağrısı!
(Vatansever ülkücüler hariç)
Her seçimde alışık olduğumuz bi durum.

şu komikli atışmalara bakarak, "kendi ekmeklerine yağ sürdüğümüzü söyleyecek birisi ne zaman çıkacak lan emenike .d"

diye düşünürken, şıp diye damladı biri.

merak etme aslanım Türk'ün de benim de oyumuz HAYIR :DDdDdd

çare ekmeleddinihsanoğlu azınlıkların sesi

Geri