Ülkesini her fırsatta gömen güruh

🕒 Konu sahibi 16 saat önce aktifti
Ülkesini derken, Türkiyenin kendilerine ait olduğunu düşünen vatansızlardan bahsediyorum. Onlara sakın Türkiye hakkında olumlu birşey söylemeyin. Linç yersiniz.
Bugünkü haber başlığından esinlenerek açılan başlıktır.
Buyrun
Aşkın Nur Yengi

askin-nur-yengi_5382.jpg

Eleştirel bakış açı eksikliğinden kaynaklanan bir sorun bu. Bu arada imam hatipler kapatılsın.

• Beğen
Tepkiler: glu
Bizim gomdugumuz isleyis babacim.
Adalet/hukuk yok diye gomuyoruz.
Cogu vakif ve derneklerin mudur kideminde hukumetin 1 veya 2. dereceden bir akrabasi var diye gomuyoruz. Illa gelir kaynagi olabilecek bir yakinlari yani. Ve onlarinda yakinlari.:D
Ulkede refah yok diye gomuyoruz.
Ve daha bir suru sey sayilir.

Al eline bir mikrofon ve kamera rastgele sor bakalim insanlara su ulkenin durumundan kac kisi memnun?:D Hadi madem o kadar savunuyorsunuz.

DIPNOT: Imamhatipler kapatilsin.

Herkes yaşadığı ülke ile ilgili yorumlar yapsa daha sağlıklı olur diye düşünüyorum.
Her ülkenin yaşam standartları farklı maalesef, Türkiye'de yaşayan birisi olarak ülkemi seviyorum. Ekonomi, yargı, eğitim ve yönetim açısından berbat olmasını görmezden gelemem. Güzel olan şeyleri tebrik ederim, olumsuz olan şeylere eleştiri yaparım. Herkes bunu yapmalı zaten.
- imam hatipler kesinlikle kapatılmalı :)

Asmayalım da besleyelim mi kardeşim? Lütfen.

Her konuda değil ama ölmüş bir şeyin üstüne toprak atılır

(Bugün ki konu neydi bilmiyorum)

Tüm okullar imamhatip olmalı.
Böyle eğitimle böyle serseriler yetişir anca.

sağlıkta o kadar iyiyiz ki geliri olmayan insanlardan gss prim borcu altında haraç alıyorlar.

Bu kitai, jesse değil mi?

kimsenin ülkeyi kötülediğine şahit olmadım.
kastedilen kötü yönetimin ifşa edilmesi, eleştirilmesi ve hatta yerilmesi olsagerek.

yoksa yeraltı-yerüstü kaynaklarından, tarım alanlarının ovalarının zenginliğine kadar herşey var. üç tane denize kıyısı olan kaç ülke var lan dünyada? dağını taşını bölgelere göre mevsimsel zenginliklerinden bahsetmiyorum bile. liste böyle uzar gider...

fakat ne yazık ki her alanda olduğu gibi hiç edildiğide aşikar. kötü ülke yoktur, kötü yönetilen ülkeler vardır.

Zaten inkılap kanunları gereği şapka zorunluluğu var. Ama 100 yıl önce Avrupa da modası geçmiş olduğundan biraz komik görünüyor.

Bir de insanlarımız Avrupalılar karşısında bir aşağılık kompleksi yaşamakta. Bu durum eskiden tüm halka yaygınken, şimdi AKP hükümeti seçmenleri bunu atlatmış durumdalar. Diğer seçmenler ise bunu kendi doğrularına karşı bir baş kaldırma olarak görüyorlar ve kafa kesmeye kalkışıyorlar. Ama ellerinden bir şey gelmiyor. Oturur öyle ağlarsınız işte çirkeflikten.

Bir de insanlarımız Avrupalılar karşısında bir aşağılık kompleksi yaşamakta. Bu durum eskiden tüm halka yaygınken, şimdi AKP hükümeti seçmenleri bunu atlatmış durumdalar. Diğer seçmenler ise bunu kendi doğrularına karşı bir baş kaldırma olarak görüyorlar ve kafa kesmeye kalkışıyorlar. Ama ellerinden bir şey gelmiyor. Oturur öyle ağlarsınız işte çirkeflikten.

Üç yılınız var abicim. Yesinler yiyebildikleri kadar bakalım. Ama şunu unutma o seçimden sonra şuankiler yargılanmaya başladığında senin gibileri de kafasını kuma gömecek sadece.

Ülkeme aşığım adaletine güvenim sonsuz...
(belediyeye gireceğim de şimdiden deneme yapıyorum)

Son düzenleme:
Ben ülkeme aşığım sizlere değil.

Üç yılınız var abicim. Yesinler yiyebildikleri kadar bakalım. Ama şunu unutma o seçimden sonra şuankiler yargılanmaya başladığında senin gibileri de kafasını kuma gömecek sadece.
Üç sene sonra bizler (çoğunluk) yine en doğrusunu yapacağız. Yine oturup ağlayacaksınız. Ama bunu şimdiden söyleyip canını sıkmak istemiyorum. Hayallerinle mutlu yaşa canım.

Üç sene sonra bizler (çoğunluk) yine en doğrusunu yapacağız. Yine oturp ağlayacaksınız. Ama bunu şimdiden söyleyip canını sıkmak istemiyorum. Hayallerinle mutlu yaşa canım.

Hileyle hurdayla seçim kazanılmaz. Hayali olarak gördüğünüz çoğunluk ile sana mutluluklar canım. Müsterih ol, kaybedeceksiniz.

Her fırsatta Kitai'yi gömen güruh var bir de.

Ben mi yanlış gördüm, yoksa bir üstte nasyonalist mi var?

Geri