Ülker 1 Nisan Reklamı

Konu sahibi son olarak 1659 gün önce görüldü
Ülkeye çikolatalı gofretin tehdit unsuru olduğunu düşündürüp, paranoyanın kralını yaşatan reklam filmi.

[YOUTUBE]YZ7xg5VyFMw[/YOUTUBE]

birde açıklama yapmış yanlış tarafa çekiliyor diye gayet normal :nopsrn:

Ülkeyi hainler sarmış
Allah koruyor bu ülkeyi
Adamların yaptığı reklama bak ya
Ülker'i bitirmek lazım
Gitsin ABD de kazansın parasın
Dürzinin adamları

Ne sacma reklam

komplo teorileri üretilebileceği ıcu açık bir reklam , korkutmayın lan insanları olm kim yaptıysa "hiç komik diğil mk" abilerden ablalardan intikam alıonuz , ampuller patlıo falan .

Çok saçma olmuşş dış ses ne alaka begenmedim 0

Darbe gibi reklam olmamış mı, pardon 1 nisan şakası.

Bkz.
DPyQrm.jpg

Tövbe tövbe.
Sabah sabah psikolojimi sağlam bozmuştur.

Ülker'in son yayınladığı reklam filmiyle ilgili çeşitli söylentiler devam ediyor. Ülker'in ajansı olan TBWA\Istanbul, bu animasyonun kendisine ait olmadığını söylemesine rağmen Ülker, ajansla yollarını ayırdı ve ilgili kişiler açığa alındı.
Öte yandan, ajans ile ilişkisi olduğu öne sürülen bir kişinin, bu reklam animasyonunu, televizyonda yayınlanmadan 10 gün önce kendi YouTube sayfasından Recep Tayyip Erdoğan versiyonlu bir şekilde paylaştığı iddia ediliyor.
Ülker'in sahibi Murat Ülker ise, bir yandan kendilerine kumpas kurulduğunu, bir yandan da reklam filminin yanlış yerlere çekildiğini söyledi. En azından basından okuduğumuz bu.

Ortada çok bilgi kirliliği var. Bence biraz daha bekleyelim.

Reklam çok saçma bir kere. Murat Ülker aaçıklama yayınladı. Sanmıyorum o algı manipülasyonlarının da gerçek olabileceğini. Ama reklam çok talihsiz.

Öğrencilerim bugun bana hocam darbe mi olacak diyorlardı ?
Bende siz nereden biliyorsunuz dedim.
Ülker reklam yapmış dedi.
Ben şok tabi.
Sen bırak darbeyi Teog çalış dedim yolladım.
Ne reklammış olay oldu

Gece twitter'a bir girdim ablanın biri gofret yakıyordu, biri topkek bıçaklıyordu diğeri çokoprens'i astı gereken cevabı en iyi şekilde verdik. Kimse bizim gücümüzü test etmesin :asd:

İlk başta öyle bir zamandayız ki büyüklerinde dediği gibi At izi it izine karışmış durumda.
Şirketin şuan ki başındaki adamın Murat Ülker'in babası Sabri Ülker'in az da olsa hayat hikayesini okumuş ve dinlemiş biri olarak bir kaç bir şey yazacağım.

Ben Ülker'in böyle bir durum içerisine göstere göstere hele ki gireceğini hiç zannetmiyorum.
Bazen aile içerisinde bile kavgalar olabiliyor ; bu şirket içerisinde de olmuş olabilir.Veya başka birşey.
Bu yüzden Ülker'in böyle bir şey yaptığına veya bağlantısı olduğuna inanasım gelmiyor.

Lakin ; Devletimiz çıkarda bu işin gerçeğini söylerse O zaman Ülker'in Ü'sünü bile siler atarım.Ne de herhangi bir ürettiği-sattığı şeyi alırım.

ÖNCE VATAN ; Sonra Yerli Malı :)

bir reklam filminden darbe sübliminal mesaj çıkarabilmek cidden büyük yetenek

Bana çok saçma geldi ancak bir sürü saçma reklam var. Bunun için böyle tepkiler göstermeye gerek yok. :)

69JJ10.jpg

Şifreyide çözmüşler...

Daha saçma ve gereksiz yapılamazdı gerçekten fikri düşüneni tebrik etmek lazım

Geri