Ülkenin Başbakanına bakarmısın.

• Kullanıcı Banu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 3108 gün önce görüldü
Ülkenin Başbakanına bakarmısın.
Uslübe bak. Ciddiyete bak. Cevaba bak.
Milletin aklıyla dalga geçiyorlar. Bu adamı bir belediyenin başina verin bu ancak yol yapar.

22154211_10155702425470768_2807566706596800014_n.png

ohhhhh.... missssss...... hem kol gibi geçiriyor, hem de kafa buluyor seçmeniyle... beter oluunnn beteeeeer... daha durun, kuru ekmeğe muhtaç kalacağınız günler de yakında

Böyle millete böyle liderler lazım zaten .. Valla helal olsun, çözmüşler kitleyi ona göre bakaralarını da pardon makaralarını da yapıyorlar ..

Basbakan 2 gün once konustu maliye bakanı gerekli düzenlemeyi yapacak daha tasarı komisyonda yani olan hali hazırda bişiy yok mutlaka bir degişiklik olacak sürekli Basbakana sorulan sorunlar aynı Basbakanımızda oldukca neseli biri olunca espiri patlatması normal herzaman yapıyor bunu elestircek birşey yok bunda.

Baslıga gelince baslık Hükümete vurmaya calısanları costuracak bir baslık hani bilmesek Basbakınımızı bizde galyana gelecez :D

Basbakan 2 gün once konustu maliye bakanı gerekli düzenlemeyi yapacak daha tasarı komisyonda yani olan hali hazırda bişiy yok mutlaka bir degişiklik olacak sürekli Basbakana sorulan sorunlar aynı Basbakanımızda oldukca neseli biri olunca espiri patlatması normal herzaman yapıyor bunu elestircek birşey yok bunda.

Baslıga gelince baslık Hükümete vurmaya calısanları costuracak bir baslık hani bilmesek Basbakınımızı bizde galyana gelecez :D

Bir kere de yanlışa yanlış deme kabiliyetini gösterebilsen keşke .. Bakarayla makara geçerler bişi yok bunda .. Milletin belini büken zamlarla dalga geçerler bişi yok bunda ..
Size göre hiç bir kusur yok zaten !

Bir kere de yanlışa yanlış deme kabiliyetini gösterebilsen keşke .. Bakarayla makara geçerler bişi yok bunda .. Milletin belini büken zamlarla dalga geçerler bişi yok bunda ..
Size göre hiç bir kusur yok zaten !

köprüde sıra oluyor, ikinci bir kişi daha koysanız diyor

Adam .. geçiyor ama olsundu müstehaktı.

Ya ben yastık altı haberinde kaldım ama:(
Adam haramdan bahsediyor ama faiz yemeye davet ediyor. .s

başbakanımız da benim gibi my super sweet sixteenle paris hilton's my new bff programlarını çok seviyodu galiba. :cici:

Cicim yılları geçti vatandaşın şimdi dış borç faiz vergi yastık altı ganimetleri çıkartın ekonomi canlansın

Adamların vizyon belli cok görmüyorum .

Geri