Ülkemizde din ve devlet işlerinin birbirine karıştığını düşünüyor musunuz ?

Konu sahibi son olarak 1671 gün önce görüldü
Bunun aksini iddia etmek için ya saf yada sahtekar olmak gerekir.
Türkiye'de din sapına kadar siyasallaşmış, siyaset de sapına kadar dinselleşmiştir.

dinle devlet işi ayrı düşünülemez.bir an evvel hilafet geri gelmelidir.gavur icadı laiklik tamamen silinmeli,Allah'ın kanunları egemen kılınmalıdır.bizi bir gecede cahil bırakan yossi kohen icadı alfabe kaldırılmalı,Arapça medrese eğitimi ve sibyan mektebi sistemine dönülmelidir.bunlara kavuşmamız için uzun adam bize yeter.allah ondan razı olsun.yar ve yardımcısı olsun.

Ülkemizde her şey birbirine karışmış durumda, Devlet büyüklerimiz insanların yatak odalarına bile karışıyor artık. Din ve Devlet işlerini birbirine karıştırmışlar çok mu..

hele o karma okullarda o oğlanlar,o kızların bacaklarına bakıp zekerleri sulanıyor.kıyamet alameti bunlar.sonra diyorsunuz susuzluk var.hiç düşündün mü niye Allah (c.c.)tdi bizi susuz bıraktı diye? Lûd kavmi niye helak oldu cenabet layıkçılar?

Demek daha öncede karışıyormuş ki kapalı öğrenciler okul kapılarından giremedi devlet dairelerinde başı örtülüler çalışamadı.Asıl şu an adalet ve eşitlik tam oldu insan olarak herkes eşit.

Ayran dedimiydi açığını, kız dedinmiydi kapalısını istemez bu yossiciler.hamd olsun şeriat geldi feracemle nişantaşında dolaşıp lattemi yudumlayabiliyorum.tek derdim dedemin mezarını okuyamak.o da olacak inşALLAH

Din ve devlet işleri birbirinden ayrı olarak düşünülemez! Ancak ayrı tutmuş gibi görünüp de dinin kutsallığını devletin varlığına yükleyen aptallar olur. Dincilerden daha tehlikelidirler! Her an ne yapacakları belli olmaz. Ne sevdiği bellidir ne de sevmediği :honk:

afedersin pan kardeş.bi bok anlamadım.ama ben her ihtimale karşı seni dine davet edeyim.

afedersin pan kardeş.bi bok anlamadım.ama ben her ihtimale karşı seni dine davet edeyim.

Sen anlamadıysan diğerleri arap olsun. Yeryüzündeki var olan bütün dinleri ve kutsallıkları red ediyorum. Hiç bir canlı kutsal değildir ve cansız olan zaten malum! Bu arada hangi dindir bu davet ettiğin?

Malesef ki Din'i Devlet İşlerine Maşa Yaptı Bazıları..!

climax bu seker tadindaki ve sevimli yorumlarin bitiyse ciddi yorumlarini yaparsin heralde merakla bekliyoruz:) Yoksa biraz daha dalga gececek misin?

Vaktimiz bol yani takil sen istersen.

climax bu seker tadindaki ve sevimli yorumlarin bitiyse ciddi yorumlarini yaparsin heralde merakla bekliyoruz:) Yoksa biraz daha dalga gececek misin?

Vaktimiz bol yani takil sen istersen.
kadınlarla konuşmuyorum bacım.inançlarıma aykırı.allah korusun zinaya girer

kadınlarla konuşmuyorum bacım.inançlarıma aykırı.allah korusun zinaya girer

Hay Allah farkedemedim bey amca kusuruma bakma sen.Sizin nickten buyuk memeli kadinlara dyanamiyorum turundeki yorumlari okuyunca aklim karisti biraz o yuzden muhattap oldum.Kuzeniniz yazmis olmali

Haydi Allaha emanet olasin amcacim:)

Aslında karışmadı desek yalan olur ama bunun bir sakıncası yok benim açımdan. Neyse konu bu değil .

Her ülkede din ve siyaset iç içedir. Batılılar aslımızı unutalım diye bir şey koymuşlar önümüze bizde oyalanıp duruyoruz :) İnsanların nasıl göründüğüne değil, nasıl düşündüğüne bakın. Bize yapmayın dediklerinin tümünü el altından kendileri yapıyorlar. En basiti müslüman olduğumuzdan sebep AB ye girmemizi istemeyen ülkeleri nir düşünün :)

Kısaca ülkemiz devlet işlerini din üzerinden hallediyor deyip noktalayayım. .s

Ben Devlet Su İşleri'yle Su ve Kanalizasyon İdaresi'ni birbirine karıştırıyorum.

Bu kadar teferruata ne limuzin?​

Geri