Ülkem için faydalı ne yapabilirim düşünelim mi?

Konu sahibi son olarak 6 gün önce görüldü
Evet hadi ülkemiz için iyi olacağını düşündüğümüz çok büyük yatırımlar bile olsa yapılabilecek hayallerimizi yazalım Belli mi olur bir gün birisinin dikkatini çeker vesile olur

• Beğen
Tepkiler: X
Bu konuya girerken en başta Hayal kurmasını Bilmemiz gerekiyor ama öyle uçuk Hayaller değil olabilirliği olan hayaller hayaller olmadığın dünyanın ilerlemesi mümkün değil o halde Hayal kurmayı öğrenmemiz gerekiyor

Ya arkadaş.
7 basamak merdivene 7 trilyon para harcayan adam orada durdukça kılımı kıpırdatmam artık. Bana ne. Herşeyi dert ettik nooldu. Size bol gelen bana harar gelir.. oh mis

rakı içip enayi gibi vergi veriyorum daha ne istiyorsun azizim ?

Memlekette o kadar keramet sahibi şeyh var, bana ne ya
Ne yapacaklarsa onlar yapsın.

"Bu konuyu takibe alayım da olur da güzel bir fikir çıkarsa projeye çöküp milyoner olurum" ve "Öyle proje üretebilecek biri var mıdır burada?" ikilemi arasında gidip geliyorum.

kamil0920 Ulkemiz oyle bir duruma konuma geldi ki insanlar birbirinden nefret ediyor. Kutuplasma had safhada, su asamada yapilacak en buyuk hizmet insanlarin kalplerini birbirine tekrar isindirmak olacaktir ki bu imkansiz degil. Nefret dilinden kurtulmamiz atilacak en mantikli ve manali adim olacaktir sanirim.

Geri