Ülkede herkesin her şeyi biliyor ve uzmanı olması.

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
- Her Türk teknik direktör doğar. (Böyle hocamı olur ulan, bu takımı ben şampiyon yaparım)
- Herkes futbolcudur. ( Senin vurduğun topun... ben olsam gol atardım)
- Yol sorarsın, tarif etmesi için rica edersin, bilmediği halde tarif etmeye çalışır.
- Hemen herkes siyaset bilimci ve ekonomist doğar.
- Herkes şairidir, şiir yazar veya şarkıcı olduğunu iddia eder. Sesi çok güzeldir.

Forumlarda denk geldigim uzman kisiler.
Resmen esinleniyorum yav.
Okumamaya.s

Herkesin herşeyi bilmediği konusunda herkesin herşeyi bilmesi paradoksu

Son düzenleme:
Alışınca bir yerden sonra yadırgamıyorsundur o tarz kişileri.
Özellikle forumda çok sık denk geliyorum, belli bir kesim hazır da bekliyor her şeye karşı koymak için.

Kimileri Youtube'dan bakıp öğreniyor.

Müzik konusunda da öyleler ben bu yaşımın yarısından çoğunu konservatuarda eğitim alarak geçirdim. Bazen müzikle ilgili yorum yapıyorlar böyle şaşıp kalıyorum. Eline bir kez gitar almış gitarist sanıyor kendini söylediği girdiği ton tamamen yanlış müzisyen sanıyor. Çok utanırım öyle insandan.

Hastalık tedavi edenlere ne demeli peki? Doktorun yasakladığı şeyi önerip "Ben kullandım bir şey olmaz." diyenlerden tutun da teşhis koyanlara kadar cidden anlaşılmaz bir durum...

Herkes İslam âlimi bugün bunu öğrendim.

Iletişim kurduğunuz insanlara dikkat ediniz, özen gösteriniz. (;

Futbol ile alakam yok.
Yön duygum sıfır. Bir yeri iyice kafama sokmak için en az beş kere gitmem gerek.
Siyaset bilimi bölümünü yarım bıraktım onda da çok bir şey bildiğim yok.
Sesimi severim ama şarkı söyleyince facia olur ufak tefek şiirler yazdım zamanında şimdi elime kağıt kalem almaya korkar oldum.
Kısaca hiçbir konuda uzman olduğumu iddia etmem,her şey hakkında ufak tefek bilgim vardır ama hiçbiri uzmanlık boyutunda değildir.

Google araması yaparak öğrendiğimiz şeyleri yadırgamayalım şimdi.

Eğer kopyala yapıştır yaparken bile bir şey öğrenebiliyorsan iyidir.

bugün polyanna gibi uyandım sorry.

Sağlık konusunda bu kadar çok bilgili olduğumuzu bilmiyordum.
Kelle paça
Sumak
Ahahaha

Yapamadığın, uygulayamadığın bir şeyin uzmanı olamazsın. Duyduğun ve gördüğün yalan olabilir. Seni yanıltabilir. Hatta hatırladığın bile, aradan uzun bir zaman geçtiğinde seni yanıltabilir. Benim uzmanlık alanım asla anlatılamaz, yaşayarak öğrenilir. Fındık toplamak. Bu konuda hepinize ders verebilirim. Canlı olarak katılım gerkiyor tabii.:)

Herbokolog diyoruz kısaca

Geri