Sözlük Ülke futbol takımının yenilmesine sevinenler

Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Yarınki maçlar da dahil olmak üzere oldukça heyecanlıyız, tüm takımların başarılı olmasını çok isterim.

Galatasaray bugün kazanırsa mutlu olacağım ve Şampiyonlar Ligi'nde başarı ile ilerlemesini çok istiyorum.

beşiktaş liverpool'dan 8 yediğinde de buradaydık, fenerbahçe nordsjaelland'dan 6 yediğinde de. üzüntünüze ortaktık. avrupa maçlarımız var diye demiyorum futbolda olabilecek şeyler bunlar. bir olmalıyız.

beşiktaş liverpool'dan 8 yediğinde de buradaydık, fenerbahçe nordsjaelland'dan 6 yediğinde de. üzüntünüze ortaktık. avrupa maçlarımız var diye demiyorum futbolda olabilecek şeyler bunlar. bir olmalıyız.
Lütfen B büyük:D

Şampiyonlar Ligi maçlarında sürpriz sonuçlar var ve dilerim bugün Galatasaray için de olumlu bir sonuç gelir.

Ülke adına üzgünüm.:(

Bugün yine ülke adına sevineceğimiz bir gün olur dilerim, ülke puanı için önem arz ediyor.

Aksine kızıyorum, bu ruhsuzluk ile aldıkları o paraları haketmiyorlar.

Birde maç oynanmadan yenilmesini isteyenler, paylaşımlar yapan vs. var.

ülke futbol takımının yenilmesine sevinen vatan hainidir.

Çok ayıp arkadaşlar şimdi gese Liverpooldan 5+ gol yese -Amin- sevinecek misiniz?

bu konuda ayet var "onlar ki bilakis Şer için de olan Fenerlilerdir" siz onlardan olmayın diye hocalar hutbe okutuyor her cuma

Geri