Sözlük Ülke futbol takımının yenilmesine sevinenler

Sözlük
🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
"Rakip takım Yunanistan takımı dahi olsa Galatasaray'ın yenilmesini isterim" diyen kuş taraftarlarının böyle bir başlık açması çok gülünç oluyor.
Şimdi @Lefty ben asla demedim diyecek. Tamamda etrafına bir baksan sen hariç herkes diyor.

biz zafer sarhoşluğu yaşıyoruz zaten tinere gerek yok :d
anlatsana biraz tadı nasıl?
images

nereden nereye plesk artık bu resmi kullanmıyor ben devraldım sanırım:(

anlatsana biraz tadı nasıl?
images

nereden nereye plesk artık bu resmi kullanmıyor ben devraldım sanırım:(

şu görsel beni hüzünlendiriyor yaa bir süre sana bulaşmayacağım ben hadi bu akşam beşiktaşın tarafındayım :)
bu arada anlatılmaz yaşanır o sarhoşluk :d

şu görsel beni hüzünlendiriyor yaa bir süre sana bulaşmayacağım ben hadi bu akşam beşiktaşın tarafındayım :)
bu arada anlatılmaz yaşanır o sarhoşluk :d
yaşadık be karşim yaşadıkkkk tadı damağımızda kalsın diye sanırım uzun aralıklı yapıyorlar hainler...

Türkiyenin ulus devleti olmadığının söylendiği bu günlerde (bkz: Türkiyeli), dilin ve ırkın ortak olmadığının vurgulandığı, bağlantı harcı olarak dinin kullanılmak istendiği atmosferde kimseye niye feyanordu destekledin diye kizamazsiniz.

Ama Al-Nassr vs Fenerbahçe SK maçında fener yenilsin diyemezsiniz.

İçeri atılır ve falakaya yatırılırsiniz.
Ekleme: fenerde herkes müslüman diil ki ama diyemezsin. Bu kavramsal bişey.

O meshur video aklima geldi.
Adamlar baska seviye

Oyyy, aç karnımızı doyurduk da ona buna sevinmesi üzülmesi kaldı.

yaşadık be karşim yaşadıkkkk tadı damağımızda kalsın diye sanırım uzun aralıklı yapıyorlar hainler...

bu gidişle fenerbahçe ile şampiyon olamama rekoru yarışına girersiniz
ya da hadi en çok ikinci kim olacak yarışması yapın siz :d

Epey oldu bir kez daha yazmıştım. Eskiden kim oynarsa oynasın, ülke takımını desteklerdik. Uefa maçını hatırlıyorum mesela, bütün ülke Galatasaray destekledi. Emre Belözoğlu’nun kırmızı kart görerek Fatih Terim’den tokat yediği maç da bu maçtı galiba:d (edit: yok o uefa yarı final maçıymış)
Futbolla ilgilenmiyorum ama o gs uefa kupası maçını, “ne Kostarika ne de çin ne de sambacı brezilya” yılı dünya kupası milli maçlarını, 2008’de Tuncay Şanlı’nın kaleye geçtiği milli takım- Çek maçını unutmam:d

Son düzenleme:
Geri