Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hadi anlatsana beni kaç harf sevdin? Demek sadece ''seni çok seviyorum'' da özetim. Oysa bana, yaşadığımızı sandığım bu büyük aşkı tarif edememen lazımdı. Ağzından hiçbir kelime çıkmamalıydı. Düğümlenmeliydi ses tellerin. Ellerin titremeli, avuçların terlemeliydi. Bocalamalıydın. Her anlatmaya kalktığında saçmalayıp örneklerle izah etmeye çalışmalıydın. Başaramamalıydın.
Sana sarılsam beni iter misin, dedi. Kokunu almaya nefes kadar mecburken mi dedim. Ama saatlerce dedi, hiç bıkmadan, bırakmadan sarılsam... Buna o kadar çok ihtiyacım var ki dedim. Sende ne görüyorum biliyor musun dedi? maviyi, uçsuz bir denizi, gözlerinde gökyüzünü izliyor gibiyim... Sende o kadar çok buluyorum ki kendimi, bizi kaybetmek istemiyorum bu defa. Gitmenden korkuyorum dedim, kapı sesinden, koridor sessizliğinden ürküyorum. Korkma dedi, beni yüreğine kapa n'olur. Seni sevesim var dedim. Seni seviyorum dedi.
Parça parça alıştım seni sevmemeye... Önce ellerim özledi saçlarını, sonra seninle geçen her bir saniyeyi yüreğim... Uğruna harcayabilecegim bir ömür vardı, simdi sana koca bir ömürden geriye ufacık bir sitem kaldı: Ağla sevgilim... Seni böylesine seveni bu şekilde kahrettiğin için yıkıl! Ve koca bir pişmanlığın çaresizliğiyle elini açıp sor yaradana: '' Allah'm ben ne yaptım?"
Ben en çok kış mevsimini seviyorum. Çünkü; yağmur yağdığında,insanlar sığınacak yer ararken, Ben sokak kaldırımlarında oturup yağmuru izliyorum, Onunla birbirimize sarılıp ısınmak mutluluğun ta kendisi... Ben en çok yağmuru seviyorum, çünkü; o giderken ağlıyorum, Ve yağmur gözyaşlarımı saklıyor, İnsanlar ağladığımın farkında dahi değil... Kış mevsimi derin ve soğuk olur bilirim! Ama yaz mevsimine de ihtiyacım yok, Onu bu denli severken, ve o yokken Ben her mevsimde üşüyorum, Sağanak yağmurda sigara içmek, Onu sevmekten vazgeçmek gibi, Yani imkansız diyorum, Anlamıyorlar!