Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bayraktar daha iyisini yapıyor. Hem daha da ucuz. € ile zor ödersin.PS demişken bir tane dual sense al gönder
Parasını mi istiyorsun birde hediye edeceksinBayraktar daha iyisini yapıyor. Hem daha da ucuz. € ile zor ödersin.
Ekonomisi çok zayıf. Böyle giderse yeni teknoloji kapanacak ve ileride askeri yönden de zayıf duruma düşebilir.Karıştıran bir üstteki Rusya'ya güçsüz diyor
Rusya dan bahsediyoruz neyse maçı izliyorum sırası değil şimdiEkonomisi çok zayıf. Böyle giderse yeni teknoloji kapanacak ve ileride askeri yönden de zayıf duruma düşebilir.
Oyun hediye etmem, çikolata veya bir çuval patates hediye olur.Parasını mi istiyorsun birde hediye edeceksin
Oyun değil, tamam çikolata gönder domuz yağı olmasınOyun hediye etmem, çikolata veya bir çuval patates hediye olur.
Bayraktar belki hefiye eder.
Maç canımı sıkıyor.
Ben de Rusya'dan bahsediyorum Iba. Ekonomisi, para birimi tabiiki zayıf, teknolojiyi grnelde Almanya'dan alıyor. Onların gazı, petrolü falan var.Rusya dan bahsediyoruz neyse maçı izliyorum sırası değil şimdi
Artık şansına, ya domuz veya tavşan yağı ile. Patates istersen kesin içerisinde domuz yağı olmaz ama gübresi olur.Oyun değil, tamam çikolata gönder domuz yağı olmasın
Akxnxjxnsjdj Orhan tv'ye bayılıyorum.
Gedson Fernandes çok iyi keşke alabilseydikOyun hediye etmem, çikolata veya bir çuval patates hediye olur.
Bayraktar belki hefiye eder.
Maç canımı sıkıyor.
Evet, bizim Emre falan sıfır. Barcelona bizi çok rahat eler.Gedson Fernandes çok iyi keşke alabilseydik
Evet, bizim Emre falan sıfır. Barcelona bizi çok rahat eler.
zelenski, nato, putin falan filan derken konu ne ara galatasaraylı emre'ye geldi.
Iba ile yazışırken maç esnasında oldu, fazla takma kafana. Zor da olsa aldık.zelenski, nato, putin falan filan derken konu ne ara galatasaraylı emre'ye geldi.