Ukrayna - Rusya savaşında Türkiye’nin tutumu ne olmalı?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Biz Avrupa değiliz kendi çıkarımiz için insanları ölüme terketmeyiz bugün yaşananlar yarın senin başına da gelince reise yalvaracaksin bizi kurtar diye
Tamam anladık ama hala kurtulmayı bekleyen gençlere ses dahi vermiyorsun.
Ben İspanya'ya giderim, huyları, kültürleri,..... bana uyuyor.

Biz Avrupa değiliz kendi çıkarımiz için insanları ölüme terketmeyiz bugün yaşananlar yarın senin başına da gelince reise yalvaracaksin bizi kurtar diye
Iba Tayyib seninle tahsgfsg geçiyor bilesin, daha dün biz ikisinden de vaz geçemeyiz deyip ölü rolü oynuyordu. Sana da hikaye anlatmış demek ki.

Iba Tayyib seninle tahsgfsg geçiyor bilesin, daha dün biz ikisinden de vaz geçemeyiz deyip ölü rolü oynuyordu. Sana da hikaye anlatmış demek ki.
Sen kendini tamamen Avrupa'ya teslim etmişsin onların ekseninden çıkamıyorsun, ama nafile onlar sana acımayacak bilesin

Sen kendini tamamen Avrupa'ya teslim etmişsin onların ekseninden çıkamıyorsun, ama nafile onlar sana acımayacak bilesin
Konuyu sapıtma, sana Tayyibin ikilimlerini kendi sözleriyle gösteriyorum. Senden IBAN ister kurtarmak için. Güvendiğin adama bak.

Sen de aynen Tayyib gibisin. Yardım isteyen gençlerin twitini paylaşıyorsun ama iki tane mehter takımı eşliğinde at üstünde cevahir kurtarıcı yollamıyorsun. O gençlerin duygularıyla oynama Iba, yapacaksan yap yardımını.

Konuyu sapıtma, sana Tayyibin ikilimlerini kendi sözleriyle gösteriyorum. Senden IBAN ister kurtarmak için. Güvendiğin adama bak.

Sen de aynen Tayyib gibisin. Yardım isteyen gençlerin twitini paylaşıyorsun ama iki tane mehter takımı eşliğinde at üstünde cevahir kurtarıcı yollamıyorsun. O gençlerin duygularıyla oynama Iba, yapacaksan yap yardımını.
Yeni Dünya düzeninde Avrupa'ya yer yok

Bu işten gene Türkiye zararlı çıkacak. Tayyip baktıki planları tutmuyor son 48 saatte 180 derece bir görüş değişikliği yaptı ve güya tarafasız bir rol üstleniyor ama Putin bunu yemiyor.
Kazanan büyük ihtimal Rusya ve Amerika olacak, Avrupa teknolojisi ve pazarı dolayısıyla az hasarla kapatacak, Türkiye ise buğdayı dahi fahiş fiyata alan bir plke konumuna gelecek. Putin senin palavrs atarsk yaptiğın IHA MIHA reklamını sana geri yedirtecek. Tayyip tam köylü bir siyasetçi, öngörüsü zayıf, hayalpwreset ve realitelerden uzak,.. .. bir siyasetci.
Yalnız Türkiye'nin Siha'larını fazla hafife alıyorsun. Dağlık Karabağ Savaşı'nda çok başarılı sonuçlara imza attı. 772'i hedeften 532'sini TB2'ler etkisiz hale getirdi. ( Kaynak : Vikipedi ) İkinci Libya İç Savaşı'nda en önemli silahlardan biri oldu. Birçok Rus hss'si yok edildi. Keza Suriye'de de etkin bir şekilde kullanıldı.. Bunlarla beraber pkk'lıların inlerinden kafalarını uzatamamalarına da neden oluyor. Kısaca hayalden ziyade şu an birçok ülkenin meraklı gözlerle izlediği silahlardan. Ukrayna - Rusya savaşında nasıl veriler gelecek merak konusu.

Yalnız Türkiye'nin Siha'larını fazla hafife alıyorsun. Dağlık Karabağ Savaşı'nda çok başarılı sonuçlara imza attı. 772'i hedeften 532'sini TB2'ler etkisiz hale getirdi. ( Kaynak : Vikipedi ) İkinci Libya İç Savaşı'nda en önemli silahlardan biri oldu. Birçok Rus hss'si yok edildi. Keza Suriye'de de etkin bir şekilde kullanıldı.. Bunlarla beraber pkk'lıların inlerinden kafalarını uzatamamalarına da neden oluyor. Kısaca hayalden ziyade şu an birçok ülkenin meraklı gözlerle izlediği silahlardan. Ukrayna - Rusya savaşında nasıl veriler gelecek merak konusu.
Hafife almaktan ziyade daha elde bir şey yokken Rusları böyle vurdular, şöyle mahvettiler deyip arkasından ne Rusya'dan vaz geçeriz ne de Ukranya'dan deyip günde bir kaç defa görüş değiştiren uçuklara lafım. Putin sus deyince buyurun efendim diyecek konumda olanların büyük lokma yutmaları ve çelişkileri ile alakalı.

Türk milleti her zaman mazlumun yanında yer alır ayaklarını bırakmamız lazım.
Çünkü bu ayaklar koktu!

Ukrayna'daki kahraman, Suriye'deki vatan haini oluyor..

2022 yılında sivil halka zarar vermekten kaçınmayan bir ülke karşısında sadece bizim ülkemiz değil tüm dünya ülkeleri durmalı, tüm insanlık durmalı. Ancak bu sadece ütopik bir dilek üzgünüm ki.
Politika, strateji vb. bunlardan çok iyi anlayan biri değilim yalnızca sağduyulu bir bireyim ve bu duruma göz yumuyor oluşumuz beni kahrediyor.

Rusya’nın işgal girişimi elinde patladı gibi görünüyor.

2-3 gündür Müzakere görüşmeleri konuşuluyordu her 2 ülke için. Bugün 17:59 gibi Belarusta müzakere için toplanmışlar.

Rusya güçsüz olmasaydı görüşmeleri kabul etmezdi.

Geri