Ukrayna - Rusya savaşında Türkiye’nin tutumu ne olmalı?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
"türkiye mehter eşliğinde ve kainat liderimiz komutasında donanmayı karadeniz'e çıkarıp kırımı ilhak etmeli. fırsat bu fırsat haydi reyis dik dur eğilme bu millet seninle.." yazılmamış olması garibime gitti.

gıda ürünleri ve sağlık malzemesi gönderebiliriz başka yapabileceğimiz bir şey olduğunu düşünmüyorum. moldova üzerinden yurda dönmek üzere yola çıkan türk vatandaşları için romanya ve bulgaristan ile vizesiz geçiş serbestisi konusunda uzlaşılmış diye işittim, gayet yerinde bir girişim.
türkiye'nin tutumu döğüşmen guzum minvalinde olmalı.
Kainat liderinin aklını karıştıran; Atatürkçüyüm deyip de Vatan hainlerine kucak açan, kadın hakkını savunuyorum diyerek Partililerinin yaptığı tecavüzlere ses çıkarmayan, özgürlük gerek ibnelere özgürlük konuşmasını yapan, bir muhalefet lideri var. Yapardı ama, işte ne yaparsın. Bu da onun hatasını bak iyi dedin.. (Muhtelif ebatlarda kapak imalatını mevcuttur :) )

Olm boş boş konuşmayın. Altını satalım mi tutalim mi. Size ne elalemin slavlarından. Ukrayna Rusyaya biat edip kurtulmalı. Hatta Moldova da öyle.

Dinde ben hiç ibne kelimesi duymadım, hiç bir hoca ibne diye ifade etmedi. Benimde hoşuma gitmiyor ama ibne kelimesi çok kötü bir kelime. Yakışmadı.

Sizin iç çatışmanız bitecek de Türkiye'nin tutumu ne olmalı diye tartışacaksınız. =))))))

Kainat liderinin aklını karıştıran; Atatürkçüyüm deyip de Vatan hainlerine kucak açan, kadın hakkını savunuyorum diyerek Partililerinin yaptığı tecavüzlere ses çıkarmayan, özgürlük gerek ibnelere özgürlük konuşmasını yapan, bir muhalefet lideri var. Yapardı ama, işte ne yaparsın. Bu da onun hatasını bak iyi dedin.. (Muhtelif ebatlarda kapak imalatını mevcuttur :) )
kamil, benim gönderimi neden alıntılayıp bunları yazdığını inan ki hiç anlayamadım. kendini daha anlaşılır ifade edebilirsin.

Kamil ağamın kendisini zor ifade edebildiği yeni bir şey değil. Düzelemeyecek bir vaka kabul edin artık.

rus tankları başkent kiev'de iken, abd ve nato'nun ileri karakolu türkiye'nin takınabileceği bir tutum yok.

boğazların durumu ile ilgili de bir sorun olacağını sanmıyorum. karadan iki günde rahatlıkla ilerleyebilen rus ordusunun, deniz donanmasına şimdilik bir ihtiyacı kalmadı.

Ukrayna direnişine ordumuzla destek vermeliydik ama bilin bakalım kim engel olmuş eiwjsjwjwjsjsjjsjsjsj

Geri