Ukrayna - Rusya savaşında Türkiye’nin tutumu ne olmalı?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Savaş istemiyorum Ukrayna yi savaşa sürükleyen ABD ve Avrupa tüm dünya bu gerçeği gördü artık Avrupa dağılacak yakında
Neden senin Tayyip hedefimiz AB üyeliği diyor?
Oysa üye olmaktan vazgeçiyoruz ve başvurumuzu geri çekiyoruz de ip noktayı koyabilir demi?
Öngörüz ve plansızsınız Iba. Bundan dolayı da kimse yemiyor bu söylediklerinizi.
Rüzgara göre karar vermek tek becerdiğiniz.

Neden senin Tayyip hedefimiz AB üyeliği diyor?
Oysa üye olmaktan vazgeçiyoruz ve başvurumuzu geri çekiyoruz de ip noktayı koyabilir demi?
Öngörüz ve plansızsınız Iba. Bundan dolayı da kimse yemiyor bu söylediklerinizi.
Rüzgara göre karar vermek tek becerdiğiniz.
Az kaldı melnur sen kendini kandırmaya devam et yeni dünya düzeninde Avrupa'ya yer yok

Müslüman insanlar için üzgünüz diyip susanlara, hıristiyanlar için kapısını açıp hazır olanlara Almanya gibi sınırdaş olmadığımız için uzaktan yardım niteliğinde prezervatif gönderelim bence..

Savaş en nefret ettiğim şey, barış yanlısı oldum hep. Ancak şunu da belirtmeden edemeyeceğim; Ukraynada savaş çıktı ama halk sığınaklara girebilmiş bizim sığınaklarımız yok olanlar da kiler olarak kullanılıyor. Sığınağı geçtim acil durum toplanma alanlarına bile inşaat yapılmış. Herhangi bir afet durumunda mecburen parklarda ve stadlarda toplaşacağız başka yer yok çünkü.

Savaş en nefret ettiğim şey, barış yanlısı oldum hep. Ancak şunu da belirtmeden edemeyeceğim; Ukraynada savaş çıktı ama halk sığınaklara girebilmiş bizim sığınaklarımız yok olanlar da kiler olarak kullanılıyor. Sığınağı geçtim acil durum toplanma alanlarına bile inşaat yapılmış. Herhangi bir afet durumunda mecburen parklarda ve stadlarda toplaşacağız başka yer yok çünkü.
Abi biz Ukrayna değiliz

Müslüman insanlar için üzgünüz diyip susanlara, hıristiyanlar için kapısını açıp hazır olanlara Almanya gibi sınırdaş olmadığımız için uzaktan yardım niteliğinde prezervatif gönderelim bence..
Oda miğfer sayılır. Hem sosyal bir mesaj olur...

Hakan sen merak etme, yaşlı insanlarımızı ve çocukları mutlaka güvene alırız-da korkaklar için atıl arazi şeridimizde bol mezar için. Hangi vatan evladı kadın veya erkek kaçar ki bunu düşündün?

Eli ayağı tutup da vatan savunması dan kaçan şerefsiz bırak ölsün gömelim-ki toprağa gübre olsun onlara inat, yine bu toprağa faydası olur. Geri dönüşüm olarak düşün. :)

Hakan sen merak etme, yaşlı insanlarımızı ve çocukları mutlaka güvene alırız-da korkaklar için atıl arazi şeridimizde bol mezar için. Hangi vatan evladı kadın veya erkek kaçar ki bunu düşündün?
Okuduğunuzu anlamıyor musunuz Kamil bey? Yorumumun neresinde kaçmakla ilgili bir cümle gördünüz?

Iki yer de memleketim oldugu Icin tartismak yerine savasin bitmesini istiyorum daha fazla kimse ölmesin .. Herkes el ele tutusup Mutlu olsun her ne Kadar bu fani dünya da zor olsa da bu :(

Belki bir umut düzgün bir tartışma ortamı görürüm dedim de, yok mümkün değil :emoji_face_palm:

"türkiye mehter eşliğinde ve kainat liderimiz komutasında donanmayı karadeniz'e çıkarıp kırımı ilhak etmeli. fırsat bu fırsat haydi reyis dik dur eğilme bu millet seninle.." yazılmamış olması garibime gitti.

gıda ürünleri ve sağlık malzemesi gönderebiliriz başka yapabileceğimiz bir şey olduğunu düşünmüyorum. moldova üzerinden yurda dönmek üzere yola çıkan türk vatandaşları için romanya ve bulgaristan ile vizesiz geçiş serbestisi konusunda uzlaşılmış diye işittim, gayet yerinde bir girişim.
türkiye'nin tutumu döğüşmen guzum minvalinde olmalı.

Geri