Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bıcır bıcır, enerjik hatun.. Başlarda kullanıcı isminin hakkını vermediğini düşünürdüm ama tanıdıkça fazlasıyla bu ismi hakettiğini farkettim. Lafını sakınmayan, heyecanlı, kıpır kıpır, arkadaş canlısı, sempatik bir insan.. Daha ne sayayım?: ))
nickinden girmeyeyim dedim ama harbi ukala la bu, benimle tanışma şerefine erişmiş ender kişilerden ayrıca
zevkine güvenerek izle dediği film ve dizileri izliyorum evet güzel çıkıyor ama nedense başrolde hep yakışıklı oğlan var tesadüf mü bilemiyorum
gösterdiği kahvaltıyı kendisi hazırlamışsa epey de hamarat diyebilirim
sonuç olarak sevdim bu kızı, daha çok tanımak dileğiyle
Cok tatlıdır kendisi yeni tanıdım canım benım cokta guzel masallah
Güzel yüreklim benimm rengide cok yakıstı kendisine
Cok cana yakın hersey gönlünce olsun bitanem hep mutlu ol
Ben hep konusurum seninle cok cokk
yazmısım bide böyle cok utandım suan nasıl tanımadım ya :dyg:
Ben bu foruma ilk üye olduğumda ilk yürüdüğüm kişidir kendisi ilkler unutulmaz jashdjasd Hayata bakış açısı yorumları bilgisi çok iyi takip ederiz eğlencelidir. empati yapamıyoruz bu ara idare edecez artık huzurlu ve mutlu olsun :umursama:
Bir sakinlik çökmüş üzerine hiç eskisi gibi değil. Uçuşan ,onun tabiri ile süper minili benimse etek giymemiş bu hatun dediğim bir avatarı vardı onunla bütünleştirmiştim onu gözümde.
Bir var bir yok o da.