Ukala Sözler

Konu sahibi son olarak 636 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aaaaaaa en başta bu üyenin konusu olmamasına şok olmakla beraber benim çin düşüncelerine teşekkür ediyorum :srl:
Ukala Sözler başta yaklaşılması zor biri gibi görüncede kocaman bi kalbi ve muhteşem bi sohbeti var ben ona çok ısındım umarım hep aramızda olur
seviliyorsun balım :p

Samimi,mantıklı,güzel yorumları olan bir bayan .Okumadan geçmem.

Ukala Sözlerin yorumlarini cok seviyorum, kendiside cok cana yakin ve bilgilerini hic tereddut etmeden paylasiyor :p Tavsiyelerine guvendigim birisi :p

sıcakkanlı,girdigi ortama kolay uyum sağlayan,sohbeti zevkli arkadaşımdır:p yorumlarını severek okuyorum ve tarafımca seviliyosunuz bayan ..

Sanırım benim dişi versiyonum :))) Şaka bir yana iyi huylu, nerde ne yazacağını bilen kişiliğini bozmayan biri. Gitmemesi dileğiyle :)

@Ukala Sözler'i ilk gördüğümde çok sevdim,samimi açık sözlülüğüyle ve yorumlarıyla sempati uyandıran arkadaşım:srl: Bu forumda çok değer kazandı gözümde ve değeride hiç düşmicektir iyiki geldin iyiki tanımışım seni eksik olma balım :srl:

Forum genelinde bayanlar arasında yorumlarını en çok beğendiğim üye

Sağlam yorumları var. dikkat çeken birisi.
Ayrıca bir çok konuda ne bilim baştan sağma yorumlar yerine kendi düşüncelerini uzun uzadıya açıklayıp anlatması güzel.

Yorumlarını beğendiğim biri...Lafını esirgememeside ayrı bir hoş.Rastladıkça takip ediyorum.

Ukala Sözler canim canim canim böyle tatlı bir bayan 2. kez görüyorum bu forumda birincisi de TıLsıM onuda sölemeden geçemicem vallahi :kiki: cok iyi niytetlisin canim sohbetin konusmaların yorumların cok anlamlı ve okunmaya değer.konusurken mutlu olduğum kendimi iyi hissettiğim canimsin :) iyiki geldin iyiki tanıstık bol günesli tatiller bize :kop: :zuha: :srl: :kiss: :dyg:

kimine göre sert kimine göre kocaman kalbi var kimine göre zor bana göre sevimli biri forum içerisinde nickini çok görüyorum aktif biri umarım bir gün uzun sohbetimiz olur :)

@Ukala Sözler
Bana bir adım attı bugün ,sağolsun.
başka bir forumdan tanışıyoruz kendisiyle şiir yazdığını düşünüyordum hep ki hislerimde yanılmam şiir yazıyor. Kendisine karşı hiç kızgınlığım da olmadı tartışmamızdan sonra bana karşı tavır aldığını düşünerek bir daha yazmadım farketiyse arkadaşlarımdan da çıkarmadım öyle biri değilim senin de öyle biri olmadığını biliyorum. Güzel düşüncelerine Teşekkür ediyorum ben de sohbetini seviyorum.

Forumda olmayı kendisine borçluyuz bir bakıma:=)

neden bu nıck i kullandıgına anlam veremedıgım bır arkadasım
ama begenıyorumda nıcını cunku forumdakı durusuyla ozdeslestıgını dusunuyorum.
yorum yapmayı seven bırısı ve uzun uzun dusuncelerını cekınmeden soylemesı guzel
forum tarafınca asevılen bır kısılık
elestırel yanı daha agır bastıgını dusunuyorum.
herseyın gonlunce olmasını dılıyorum.

Eski bir üye olmasına rağmen son zamanlar forumda çok aktif olan , duygu ve düşüncelerini içtenlikle dile getirip hakettiği editörlüğe gelen , içten samimi ama birazda farklı birisi :)

Yorumlarini keyifle okuyorum ve begeniyorum.
( Neden Ukala veya Byn ukala gibi nickler degil de ukala sözler nickini kullandigini merak ettigim üye) :cici:

Ne yazacağımı bilemedim anlaşamıyoruz bazen kavga ediyoruz
Çok seviyorum çokta kızıyorum.
iyi ki varsın sevgili dostum, kimse içinde üzme kendini Seviliyosun. :)
iyi ve mutlu kal. (güncelleyeceğim)

Forumda takılmaya başladığımdan beri takip ve takdir ettiğim, turkuazın her zaman yakıştığı, bi ara bıraktığında muhabbetimiz olmamasına rağmen acaba nerede diye merak ettiğim, geri dönüşüne sevindiğim, tekrar kaybetmemek için haremime eklediğim, nickinin anlamı için ukala olan insanlar değil sözlerdir açıklaması ile beğenimi fazlası ile kazanan kişidir. Seviyorum ben bu kızı.

sevdicekim :kiss:

yazamadığım zamanlarda hemen küs müyüz der :p

o derece seviyor beni :kiki::srl:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri