Uğur Balcı kimdir - Uğur balcı hayatı ?

S
  • Kullanıcı She`
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Sanatçılar
Uğur Balcı kimdir
Uğur balcı sarkıları
Uğur balcı biyografisi
Uğur balcı hayatı
Uğur balcı ve sevgilisi
Uğur balcı kaç yaşında
Sümeyye bostancı uğur balcı

295967_223688797695611_123466297717862_603463_1931838752_n.jpg

[YOUTUBE]Z8BD6y0hu4k[/YOUTUBE]

"Ben 1995 İstanbul Sarıyer doğumluyum 5 yaşıma kadar Sarıyer'deydim Daha sonra Ümraniye'ye taşındım Hala Ordayım Davut Akidil İlköğretim Okulunda İlköğretimi Bitirdim Ümraniye Endüstri Meslek Lisesine Başladım Lise 1'de kaldım tekrar okudum yine kaldım Şubat'ta açık lise kayıtlarını bekliyorum Aslen Samsun Ladik'liyim Annem Babam'da Samsun Ladik'li 3 kardeşiz bi ablam bi kardeşim var Kendimi Bildim Bileli Müzik Yeteneğim Vardı 9 yaşında gitar'a başladım kendimi geliştirdim Bağlama darbuka org yan flüt benzeri ensturmanlar çalıyorum ve gün geçtikçe geliştiriyorum 4 Sınıfta felan videolar yapmaya başladım bilgisayar kamerasıyla İlk Olarak İzlesenecom'a Bi Video atmıştım baya izlenmişti devam ettirmiştim Sonra Facebook açıldı facebook kullanmayı bile bilmiodum sonra türkçe oldu kullanmaya başladım 300 arkadaş 400 arkadaş felan bi gün samet ben asım takılıodk Turkcellinin Gücü Adlı videoyu çektik beatbox scratch rap felan güzel ve komik oldu baktım izleniyo devamını getirdim izleyen en fazla 2000 kişi vardı sayfa bile yoktu ama kişi listemdekilere izletiyodum sonra bi gün biri bana sayfa açtı işte bu sayfa Uğur Balcı (BLC Yapim) 5000 oldu sonra hiç durmadan ilerledi 20 bin 40 bin 70 bin hiç durmadı oldu 100 bin Hayrettin Bülent Çolak Gibi ünlülerle videolar yapmaya başladım Öncesinde Gözlerim doluverdi Sensiz hayat gibi bestelere devam sonra Hayrettin'e çıktım katkıda bulundu bana Hayranlarım sayesinde buralardayım"

Uğur Balcı Fotoğrafları İçin ;​

valla helal olsun brovoo uğur abi bende gitar çalıyom en çok ta senin şarkılarını çok seviliyorsun en çok ta been :D

Ben bu kardeşimizle bizzat tanıştım,konuştum.Kızlar büyük bi arzuyla fotoğraf çektirirken ben tek kare foto almadım kendisiyle.

Geri