Üfürükçü Menüsü

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vll0iF.jpeg
[/IMG] geçen Mehmet portakal diye ünlü bir doktora gittim kanal d ATV de görmüştüm kendisini kol ve boyun ağrısı için randevu aldım neyse Konya’daki hanedanlığına gittim adam yolunu bulmuş Adnan Oktar’ın doktor hali nezaket bol muane iki dk bile sürmedi 130 tl ödedim bir sürü hikaye anlattı ozon tedavisi iğne bilmem ne bir hafta kal dedi kendi üretimi olan kremler ilaçlar verdi almadım işin gerçeği para için herşeyi yapıyorlar kime güveneceğimizi şaşırdık hacısı hocası ayrı bir dert.

130 tl mi ohaaaaahahahah ben 100 tl ile uflerdim be evladim:D

Bu kadar kategori forno sitelerinde bile yok, maşallah hocam ne kadar da derde devaist bir insansınız.

Anlamadığım 1 kategoriyez gözüme ilişti, 'Mapus Hapishane' seçimi yapınca tam olarak ne oluyor, içerideki bir eşimiz dostumuz beraat mı alıyor yoksa dışarıdaki bir belalımız düşmanımız müebbet mi yiyor? Sokan du'Â mı çıkaran du'Â mı? :aeg:​

Jemo sana bi parmak atma duası okurum kendinden geçersin

islamiyette fal büyü yapmak haram ! Yabani anan baban sana İslamiyeti hiç anlattı mı ? Yoksa bazı çok çocuk yapan aileler gibi seni doğurup sokağa mı saldılar ? .

İbni Âbidin hazretleri buyuruyor ki:
(Büyü; ilme, fenne uymayan, gizli sebepler kullanarak, garip işler yapmayı sağlayan ilimdir. Büyü öğrenmek de, öğretmek de haramdır. Müslümanları zarardan korumak için öğrenmek de haramdır.) [Redd-ül-muhtar]

Hayırlı iş yapmak için de haram işlemek [büyü çözmek için büyü yapmak] caiz değildir. (Hadika)

İmam-ı Rabbani hazretleri buyuruyor ki:
Büyü yapmak, küfre en yakın olan, en kötü haramdır. Hadis-i şerifte buyuruldu ki:
(Müslüman büyü yapmaz. Allah saklasın, imanı gittikten sonra büyü tesir eder.) [c.3, m.41]

İmam-ı Nevevi hazretleri buyuruyor ki:
(Büyü yaparken, küfre sebep olan kelime ve iş olursa, küfürdür. Böyle bir kelime ve iş olmazsa, büyük günahtır.)

Hadis-i şeriflerde buyuruldu ki:
(Helake sürükleyen yedi şeyden biri büyüdür.) [Buhari]

(İpe üfleyip düğüm atan kimse, büyü yapmış olur. Büyü yapan da Allah’a şirk koşmuş olur.) [Nesai]

(Falcıya, büyücüye, kâhine giderek, onların söylediklerine inanan, Kur'an-ı kerime inanmamış olur.) [Taberani]

(Büyücüye inanan kimse, Cennete giremez.) [İ. Hibban]

(Gaibden haber vermek maksadı ile yıldız ilmi ile uğraşan kimse, büyücü gibi günaha girer.) [İbni Mace]

(Falcıya fal baktıran, onun sözüne inanmasa bile, kırk gün kıldığı namaz kabul olmaz.) [Müslim]

(Fal bakmak, yazı ve çizgi ile gelecekten haber vermek, puta tapmak gibidir.) [Ebu Davud]

(Karı-kocayı birbirine düşüren Allahü teâlânın lanetine uğrar.) [El-Envar]

(Ana ile evladın, kardeşle kardeşin arasını açana lanet olsun.) [İbni Mace]

(Kâhinlik yaparak alınan para haramdır.) [Buhari]

(İnsanı helâke sürükleyen şu yedi şeyden sakının:
1- Allah’a şirk koşmak,
2- Sihir yani büyü yapmak,
3- Katillik,
4- Faiz yemek,
5- Yetim malı yemek,
6- Cihadda savaştan kaçmak,
7- Evli ve namuslu bir kadına, zina etti diye iftira etmek.) [Buhari, Müslim]

Sual: Cinci hocaya büyü çözdüğü için para vermek günah mıdır?
CEVAP
Cinci hocaya inanmak, insanı cinden kurtardığına inanarak, ona ücret vermek caiz değildir. Büyü çözene de para vermek caiz değildir.

.Sual: Âyetler okunup ipliğe düğüm atılıyor. Kötülerin şerrinden korunmak için dua ediliyor. Büyüye girer mi, caiz mi?
CEVAP
Büyüye girer, caiz değildir.

Sual: Bir cinci hocaya gittim, benden kesilmiş tırnak parçalarımı istedi, vereyim mi?
CEVAP
Öyle yerlere gitmeyin ve vermeyin. Kesilen tırnakları gömmek iyi olur. Hadis-i şerifte buyuruldu ki:
(Saç ve tırnağınızı toprağa gömün, büyücüler onlarla sihir yapmasın!) [Deylemi]

Şirinlik muskası
Sual: Beyimin başka kadınlarla ilişkisi olduğundan evine bağlanması için büyücü hocaya gittim. O da, tarif edip, (Kocana hayız kanı içir, muhabbet hâsıl olur, sana bağlanır) dedi. Bazı cinci hocalar da şirinlik muskası yazıyorlar. Hangisi uygundur?
CEVAP
Büyücülere ve cincilere inanmak kesinlikle caiz değildir.

İbni Mesud hazretleri, (Rukye, temime, tivele şirktir) hadis-i şerifini anlatınca, hanımı (Böyle söyleme, gözüm ağrıyordu. Yahudi’nin yaptığı rukye ile ağrım kesildi) dedi. Ona, (Bu ağrı şeytanın işiydi. O, rukye yapılınca, Yahudi’nin okumasıyla geçtiği zannedilsin diye vazgeçti) buyurdu. (Ebu Davud – Şir’a)

Rukye, okuyup üflemek veya üzerinde taşımak demektir. Meşru olanı ve olmayanı vardır. Bir hadis-i şerif meali şöyledir:
(Rukyede şirk olmadıkça, mahzuru olmaz.) [Müslim]

Âyet-i kerimeyle ve hadis-i şeriflerle yapılan rukye caizdir, buna, taviz denir. Taviz caizdir ve inanana, güvenene fayda verir. Manası bilinmeyen veya küfre sebep olan rukyeye efsun denir. Bunu veya nazarlıkları kendi üzerinde taşımaya, temime denir. Muhabbet hâsıl etmek için yapılan rukyelere tivele denir. Zevcin zevcesini sevmesi için tivele denilen sihri yapmak haramdır. (S. Ebediyye)

Ne diyon olm sen doktora gittim diyorum iyi oku Arap Çırağı

Arap ciragi nedir?

Doktor dediğin kocakarı ilacı satmaz. Gitmişsin işte üfürükçünün değişiğine. Git Devlet hastahanesine.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri