Ufak tefek şeylere kızıp gemileri yakan taraf mısın?

Konu sahibi son olarak 975 gün önce görüldü
Ufak tefek şeylere kızıp gemileri yakan taraf mısın?

Ne gemisi , dünyaları yaktım ama eskiden
şimdi uğraşamam, amaaaan derim

Bu tavır klasik ergen tavrıdır. Sağlam karakterle falan ilgili değildir. Ergenlik sonrası devam ediyor ise erken boşalıyorsunuzdur. Net.

Evet maalesef. Yas ilerledikce mecburen olgunlasmak zorunda kaliyorsun, aldigim kararlardan sadece kendim etkilensem belki hala ayni sekilde davranirdim. Akilli adam isi degil yanix

ufak defek şeylere değil genel olarak hiçbirşeye kızmıyorum sinirlenmiyorum

Aksine o gemiyi karaya çıkarmak için çok çabalarım.Tabii hak eden için.Bu biraz değerle ve önceliklerimizle alakalı.Kaybetmek en kolay şey.Altında kalacağım hiçbir şeyi yıkmamaya özen gösteririm.Bazen gitmesini izlerim.O raddeye gelmişsem gidişine engel de olmam.Dedim ya bu biraz değerle alakalı.

ne yakacak gemilerim var
ne de ufak tefek şeylerim
şimdi onlar düşünsün

Yok.​
Ben ufak tefek büyük müyük şeylerden dolayı karşıdakini çıldırtıp gemi yakmalarına olanak veriyorum sonra "Lülülülülülü açılım yankın var ateş yaniyoooo ifşaedici ay itfaiyeciii iftaiyeciii llülülülülü" diyerek gemileri söndürüyorum efendim, şirinliğime hiçbir karı karşı koyamıyor diyorlar ki "Seni hınzır hadi bakim bu son şansın..."​
: /

gemi çok para, ben sinirlenince telimi duvara atan taraf bile değilim ki gemimi yakayım... o kadar değerli mi muhatabım...
salak mıyım ben... amann haspam der giderim...

<-soruyu tamamen yanlış anlamış hjsd

Yapamıyorum artık ben böyle işler. Her şeyi üç kere dört kere düşünüyorum. Öfkelendiğimde işimde ya da özelimde daha sakin tepkiler veriyorum , temkinliyim. Bekle bir dur diyorum. Bir kez daha düşün...

Genelde bardağın taşmasını beklerim. O zaman gelene kadar şu şekil olayları izleyip patlarım.

images

Kalbim kırılmışsa, bana karşı iyiniyet olmadığını hissedersem sadece gemi değil o limanı da yakarım…

ufak tefek şeylere kızar ama gemileri yakmam. canımın ‘tak’ dediği bir yer var; oraya geldiğinde gemi, tekne, taka, sandal oooğraşamam…... yakkkkaar geçerim. ajfdfo

xLSeWu.gif

Geri