Ufak calismalar

Konu sahibi son olarak 3461 gün önce görüldü
Kucultup ss aldigim icin bulanik ola bilir sorun olursa tekrar eklerim

çalışmalarınız devamını dilerim, meslek icabımıdır acaba yoksa hobi olarak mı ilgileniyorsunz?

Cok tesekkur ederim arkadaslar mutlu oldum :)
Lady Sun yok hobi gibi :) tesekkurler :)

Çok güzel çalışmalar olmuş. Ellerine sağlık :)

Kate Powell Art ın Degilmi bu calısmalar :/

Eğer adınız Kate Powell ise bu çalışmalar sizindir sanıyorum ama adınız Kate Powell değil ise başka birinin yaptığı çalışmaları kendiniz yapmış gibi paylaşmak pek etik olmaz sanırım ? Bu konuda açıklama yapmanızı bekliyorum Foster

Çizeninde paylasaninda ellerine saglik diyeyimde politik olayim hehe

Instagram sayfasindan diyosaniz he baska sitelerde degil

Hobiniz sanat hırsızlığı sanıyorum ki.

(üzgünüm diğer arkadaşlar gibi süsleyip işi etikliğe yada başka bir şeye getiremedik yine. Ne kadar ayıp oysa ki hırsıza hırsız demek!)

Adimiz neye cikti he paylastigima paylasacigima pisman oldum diger calismalarolirimi imzalayip atarim bir dahakine

Bu forumda tekrar başka bir sanatçının yaptığı bir çalışmayı yada çalışmaları paylaşırsanız hakkınızda işlem yapılacağını unutmayın madem başka birinin çalışmalarını kendiniz yapmış gibi paylaşıyorsunuz gidip de isim yapmış insanların çalışmalarını koymayın bari terbiyesizlikten başka bir şey değil bu emek hırsızlığının normal hırsızlıktan hiçbir farkı yoktur gözümde bende Grafik ve çizim sanatıyla uğraşan bundan hayatını idame ettiren biriyim başka birinin çalışmalarını nasıl kendinizinmiş gibi paylaşabiliyorsunuz anlamıyorum

Hayır biz sadece dedik ki bu calısmalar KatePowellArt bi sanatcıya ait istersen atıyım cekip bunlar facebookta pinterest te hepsinde var adın melodi degilmi senin ?

avatarları kırpıp renk değiştrip kendi çalışmam demek ne kadar masum ki
bu da aynı

Geri