uçurmaya geldim...

Konu sahibi son olarak 4586 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşlar yenıyım sıfır gıbı asılana yuz vermem ayıkken sıteye gırmem kurallarım var ilişkıye karşıyım saçmalarım hemde seve seve hepınıze slm olsun

Ilgincmis. Burda herkes asilmak icin sizi bekliyordu. (:

Hos geldiniz.

İnşallah o otobüsün tekeri patlamıştır da geri dönüyorlardır :)

Değerli hanfendiler, beyfendiler, çocuklar ve kendini her yaşta çocuk hissedenler Kaptan pilot konuşuyor uçağımıza hoşgeldiniz. Öncelikle bulutlar üzerindeki gezi keyfinizi bizlerle paylaştığınız için çok teşekkür ederim. Bizler Türk hava limanında her sabah mutluluğa uyanırız, her uçuşumuzda sizlere her sabah hoşgeldiniz demek bizleri ayrı mutlu eder. Öncelikle hepinize emniyetli, keyifli, mutlu, güzel bir uçuş diliyorum. Uçurtma olmak için aman pardon uçmak istediğiniz herzaman bizler burda olcaz efendim. mutluluk gölgeniz olsun teşekkürler TEKRAR HOŞGELDİNİZ :T:

Aman dikkat uçuş yaparken emniyet kemerlerini takmayı unutmayalım olur ya hani lodos çıkar rüzgara kapılmamak lazım :)

tamam anlaşıldı bende sızı çok sevdım aklımdan gecen butun nepaaktıflıklere cvp verecek kalıtelı ve uçucu ınsanları bulmak benıde mutlu ettıı hadıı uçmayı ılk bulan ıçın yumak olalım sarılın hadiiiiiii uçıyookkkkkk

Bak bizde bir pilot gelse de asılsak diyorduk nolucak şimdi hıııı :T:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri