Ücretsiz vBulletin Kurulum ve Teknik Destek/Detaylar

Konu sahibi son olarak 55 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba,

Yıllar öncesinde aynı şekilde vBulletin alanında yine ücretsiz destek verdim. Sayısı veya yaptıklarımın haddi hesabı yok diyebilirim. Halihazır dönmüşken yine vBulletin alanında sorun yaşayan insanlara yardım etmek amaçlı açtığım bir başlık bu.

*Ücretsiz kurulum ve teknik destek(kategoriler zevkinize göre açmalısınız, oturup saatlerce kategori/bölüm açamam ama yardımcı olabilirim).
*Sadece akşamları yardım edebilirim yani müsait olduğum zamanlar. 19:30-01:00 arası diyebilirim.
*Kimi zaman evde olmayabilirim, olduğum zamanlar yardımcı olabilirim.
*3 yıl aradan sonra tekrar döndüm. Bilgi tazelemek bir kenara, arşivim olmamasına rağmen arşiv toparlayabilirim. En azından ihtiyacım olan şeylere ulaşabilirim.
*Tamamen yardım amaçlı bir başlık olup; laf sokma amaçlı olan postları report edeceğim.

İletişim için PM atabilirsiniz. İletişim adresi yazmak istemiyorum. PM üzerinden iletişim adresi verebilirim.

Hayırlı akşamlar dilerim.

Son düzenleme:
Hey gidi Vbulletin, neydin ne oldun. Tabi hâlâ tutanlar var elbet ama XenForo ezdi geçti neredeyse.

Ah eski gunler..:) Guzeldi eski gunler. Zevkle yardimci oluyordum ki cok severek ilgilendigim bir alandi vBulletin. Simdiye dek skype veya whatsapp uzerinden yardim isteyen oluyor bazen. PC olmadigi icin mobil uzerinden yine elimden geleni yapiyorum. Ama kurulum yapmam imkansiz. O yuzden konu sadece yoruma kapatilirsa sevinirim. Bir gun donersem diyecem ama yaz aylarina dogru donmeyi planliyorum. O zaman bu basligi tekrar aktif etmelerini isteyecegim.

@ArifÇ. @Divine Heart basligi yoruma kapatirsaniz sevinirim. İlerde tekrar donmek dilegiyle.:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri