Ücretsiz basit resim düzenleme programı önerisi olan?

Konu sahibi son olarak 1140 gün önce görüldü
Aslında forumda birkaç program ismi gördüm fakat konular neredeyse 10 yıl önce açılmış :) arkaplanı transparan yapabileceğim ms paint basitliğinde ücretsiz bir program öneriniz var mıdır?

Aslında forumda birkaç program ismi gördüm fakat konular neredeyse 10 yıl önce açılmış :) arkaplanı transparan yapabileceğim ms paint basitliğinde ücretsiz bir program öneriniz var mıdır?

Adobe Photoshop Alternatifi 15 Ücretsiz Platform​

• Bilgisayar:
    • Figma
    • Pixlr X
    • PhotoDiva
    • Photopea
    • GIMP
    • Krita
    • Apple Photos
    • Microsoft Windows 10 Photos
    • Photo Pos Pro
  • Mobil:
    • VSCO
    • Snapseed
    • Adobe Photoshop Express
    • Afterlight
    • Darkroom
    • PicsArt

Buraya yorum yazayım. Tam ilgi alanım. Logoların arkasını transparan yapamıyorum bedava.

Ben daha önce paint .net kullaniyordum ama onu ücretli yapmislar :( bu gimpte hem herseyi duzenleyebildim hem de hazir filtreler fln da varmis

Video editör programı lazım bana bir de. İnshot gibi. Ücretsiz olsun isterim tabi ama ücretli olursa da pahalı olmasın. Sürekli reklam yapabileceğim güzel effektleri olan bi program isterim :( belki bilgin olur bu konuda :(

@RYMIA opentoonz diye bi tane animasyon programi buldum ucretsiz opensource. Ama isine yarar mi bilmiyorum, adobe flash a cok benziyor. Sen olan videolari mi duzenlemek istiyordun?

@RYMIA opentoonz diye bi tane animasyon programi buldum ucretsiz opensource. Ama isine yarar mi bilmiyorum, adobe flash a cok benziyor. Sen olan videolari mi duzenlemek istiyordun?
Animasyon derken? Fotodan gif yapmak gibi bişey mi? Yoksa bildiğimiz animasyon mu? Bildiğimiz animasyon olursa şok olurum :D bütün şirket çalışanlarını çizgi film karakter yaparım :( :emoji_monkey: Hazır videolardan yapıyorum. Yani şöyle, şuan fabrika videosu var reklam yapmam lazım. Ama adobe premiere'den bıktım güzel bişey istiyorum telefonda olsun PCde değil.

@RYMIA bildigimiz animasyon :D bana bi intro gerekiyodu onun icin indirdim youtubedan derslere bakarak yapmaya calisiyorum kullanmasi kolay ama bilgisayar gerektiriyor

@RYMIA bildigimiz animasyon :D bana bi intro gerekiyodu onun icin indirdim youtubedan derslere bakarak yapmaya calisiyorum kullanmasi kolay ama bilgisayar gerektiriyor
Ayyy ciddi misin yaaa. Valla şok oldum heyecanla yarın işe gitmeyi beklicem :D gerçi güzelim bilgisayarımı mimara digerini de bilgi işlemciye verdiler. Ben de dandik bilgisayarla idare ediyorum :( ağır çalışan pc olursa sorun olmaz dimii.

Geri