uçan sineği avuç içiyle yakalayan insan

🕒 Konu sahibi 21 saat önce aktifti
Avcı yakalayıcı atalarından aldığı genleri fazla olan, sadece ve sadece aşırı üst düzey reflekslere sahip humanların yapabildiği, alkışlanası olgu.

Forumumuzda bu özelliğe sahip tam 6 aza mevcunddur.

Hocam ben tek elle direkt tek atıyorum,sayılır mıyım o azalardan..

Helal olsundur. Bu şahsın gözümdeki diğer ismi Miyamoto Musaşi'dir.

Selammmm.

Kedoşumla bu yaz yarışırız artık bu konuda.: )))

Zar gibi sallayip yere atanda var bu sinek için travmatik bir ölüm şeklidir.
Neyse ona da üzülemem şuan

kaldiysa öyle yigitler... Bir hizmet adi altinda is yeri kurmalı. Bazı mevsim çok ihtiyaç sezonluk çalışabilir.

Daha öyle kabiliyetlere erişemedim.dd

Bu konuda henüz daha çok başlardayım, Yılmaz'ın leveline çıkabilmek en büyük hayalim. Teoride mümkün olan bir şeyi deneysel olarak ispatlamış adamdır Yılmaz kardeşim.

Hocam ben tek elle direkt tek atıyorum,sayılır mıyım o azalardan..
Vallahi kızma ama: aklıma diliyle sinek yakalayan kurbağalar geldi.🤣🤣

kaldiysa öyle yigitler... Bir hizmet adi altinda is yeri kurmalı. Bazı mevsim çok ihtiyaç sezonluk çalışabilir.
Sus-sus tam cehapelik hizmet anlayışı. Duyarlarsa güzel fikir deyip, sinek avlayan adam heykeli dikerler sağa-sola🤣🤣🤣

• Kahkaha
Tepkiler: RK
Düşünsene abi havada uçan bir sineği tek hamlede ayağınla yakalıyorsun. Vay be müthiş. Ninjalar bile bunu yapamaz. Bunun için uzun yıllar pratik, uğraş ve belli disiplinlerde eğitim almış olman lazım.

eski zamanlarda yemişliğimiz vardır
belki halen yiyenler falan
genler

Düşünsene abi havada uçan bir sineği tek hamlede ayağınla yakalıyorsun. Vay be müthiş. Ninjalar bile bunu yapamaz. Bunun için uzun yıllar pratik, uğraş ve belli disiplinlerde eğitim almış olman lazım.
Daha egzotik yöntemler de var: şöyle genizden bir hııırt yapıp pü efekti ile karşı duvara yapıştırmak 🤣🤣🤣

Geri