Ucaktayken Akliniza Gelen Seyler

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne zaman ucaga binsem korkudan aklima gelen kötü aliskanliklari mi birakmak iner inmez namaza baslayacagim hersey yalan dunya mali dunyada kalir falan filan korkunun yarattigi tuhaf dusunceler sonucta ucak indimi gene herseye devam : ):hi:

Sakızın gerçekten faydası olur mu ? Çiğnesem de acaba ayıp olurmu ? :)

Hep aklima geliyor ya lanet olsun. Acaba tirbulansa girecek miyiz ?xd
Bu defa cam kenarında oturabilecek miyim?
Fotoğraf çekebilecek miyim?

Bunlar ilk sırada.

Ha bi de burada kaza gecirmen yolda kaza gecirmenden daha düşük bir ihtimal diyerek kendimi başta bir sakinlestirdigim de olmuyor değil :D

Bir önceki uçuş maceramda geçirdiğimiz az daha yere çakılma tehlikesinden sonra artık ne zaman inişe geçecek olsak o an aklıma geliyor.

Olum pilot bildiğin tam piste inecek iken artık o levyeye nasıl asıldıysa büyük bir gürültü ile uçak zorla havalanmaya çalıştı. Ömrümden ömür gittiydi msnkym.

bu ileti düdüklü tenceremden Tapatalk kullanılarak gönderildi.

daha uçak kalkamadan hemen uyurum bişi düşünemem rüya çok görürüm ama :)

gecen gun atlasgloballa uctum hayatimda boyle ucak gormedim koy otobusu gibi kalkista oyle bir zorlandiki bu sefer dusecek dedim kendime kacis yok : ) neyse oyle boyle goklerin derinliklerine vardik bir mucize inise varmaya az kaldi ucak resmen havada tersine donecekti ucagin icinde tv yok bilgi almak icin hic birsey sag salim indik artik 1 euro ya gel atlasla uc deseler gene binmem :D

''Ya ucak duserse?''

Sonrada herkesin rahatligini gorunce, bende rahatliyorum :D

Hiçç akıl işi değil bu uçağa binmek derim her seferinde :O

14 saat ucmuslugum var
bazen haftada bir kac ucmuslugum
kitap okuyup film izliyorum
tum havaalanlari mahallemiz oteller evimiz

tenor.gif

İniş ve kalkışlardaki basınç çok zevkli. Tam astronot olacak insandım kahretsin. Belirlenen fite ulaşıldığına troposferin karanlığını görünce içimden “allahım nolur azıcık daha yükselsin de uzay boşluğuna çıkalım” diyorum. Umut da fakirin ekmeği n’aparsın.

Uzun zamandir binmemissin ucaga demek ki yabani :D imana gelmen icin arada bir binmen gerekiyor zaar .p
Ben ucakta cok sikinti yasiyorum yahu huzursuz bacak sendromu var 4 saat boyunca o bacaklari nereye sigdirsam diye kara kara dusunuyorum, genelde kivrilip uyuyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri