Uçakta iken aklınıza gelen tuhaf düşünceler?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Ne kiyamican ya. .d ye gitsin. Bussuru thalassa var .d

Bisi olmaz surdan tuzu da uzatir misin .p

uçağa bindim, bir arefe günü. yeni iftar etmişim. yorgunum. uçak inişe geçiş anonsu geçildiğinde fenalaştım. hostesi çağırıp söyledim. hostes çeşitli sorular sordu, en son ne zaman yemek yediğim, uçak fobim ya da kronik bir hastalığım olup olmadığı. o kadar kötüyüm ki, midem bulanıyor, gözüme bir şeyler batıyor, başım dönüyor. bunları sorarken hostes yanıma çöktü, göz hizasındayız, dedim ki "çok korkuyorum" kdkdks çok moralim bozuk çünkü, ağlıcam hissettiğim şeyden. hostes, elimi eline aldı sevdi, "birazdan ineceğiz" dedi, teskin edici şeyler söylüyor, o arada vişne suyu dayadılar ağzıma. şekerimin düştüğüne hükmettiler galiba. şimdi ne zaman uçağa binsem kadınla yaşadığımız duygusal dakikalar geliyor aklıma gülüyom dkkd

Son düzenleme:
@Xasthur biliyorum seninde aklına aynı şey geldi OH SHİT MAN xd
yok haci havalimaninda calistim icin hic bir sey gelmedi.
hostes diyorsan onlar oyle seksi falan giyinmiyorlar artik bildigin rahibe gibi giyiniyorlar thy boyle.
he yabanci ucaklarin hostesleri biraz daha farkli oluyor tabi ama artik goze gelmiyor alistik haci
ucak dusene kadar ateizm muhabbeti ise soyledigin ki bu en son zayif ihtimal
tanri ucurmadigi icin dusme gibi bir durum da yardimini isteyecegimi zannetmem.
oyle yani

Azcık daha yukarı çıksak da keşke atmosferi aşıp kaybolsak haberlere çıksak sonra uzayda uçak yanmasa da sürüne sürüne bi komodo gibi kara delikten geçip paralel evrendeki kendimi bulsam da "ulan bütün 2. tercihleri bana seçtirip bok gibi hayatı bana yaşattın sen burda eğleniyon" deyip suratına tükürsem diyorum.
ve gerçekten. flgkgkgkgkg

birine uçak uçuran zenciye ne denir diye sormam, bilmem ne denir diye cevap vermesi, pilot denir seni mk ırkçısı demem, bunu duyan hostesin çok etkilenmesi, kabin tarafına geçip bana işveli cilveli şekilde gel gel yapması ve oracıkta birbirimizin olmamız

deli misiniz olm biniyoruz iniyoruz işte ne tuhaf düşüncesi

Acil bir durumda kemerinizi bağlayın diye anons ediliyor.sanki kemer bizi kurtaracak mın ko..

8 saat uçsam da kesinlikle uyuyamam o korku uyumama engel olur

İlk uçağa bindiğimde şirket göndermişti beni İstanbul'a. Elime de çok önemli olduğunu söyledikleri bir poşet vermişlerdi. Sakın çaldırma demişlerdi. Aklımda kalan tek şey, önemliyse niye Poşet?

Tanıdıkları bir taksici geldi aldı beni sabahın erken saatlerinde. Havaalanında da yalnız bırakmadı, Check In'den geçirdi. Sonra da gitmemiş ve beklemiş. Bir süre sonra geldi ve uçağın gecikeceğini söyledi. Pilot kör kütük sarhoşmuş. İki hostes koluna girip binaya sokmuşlar ve bir arka odada ayıltmaya çalışıyorlarmış.

Uçak kalkmaz o zaman dedim. ama bir saat gecikmeyle kalktı ve benden başka pilotun sarhoş olduğunu bilen yoktu, bundan eminim. Ben naylon poşetimin derdindeydim. Elimden bırakmadım. Muhasebeye teslim ettim ve akşam otobüse bindirdiler ve geri gönderdiler.

Aklımdan geçen mi? Uykuya dalarsam ve biri poşetimi çalıp kaçarsa, kesin işime son verilir. Önemli olan iş.

Poşet'te ne mi vardı? halâ bilmiyorum.

Aslında büyük zannettigin her şey ne kadar küçük ve önemsiz derdim.

Korkmam uçmaktan o yüzden de aklıma pek bir şey gelmez müzik dinliyorum taa ki Van gölüne varıncaya dek uçak iniş takımlarını gölün üzerinde açıyor neredeyse çok ürkütücü kjkjkj o an tırsıyorum ya suya düşerse diye kjkj

Tum gunumu hava limani ucakda gecirdigim zamanlarda oldu 1 saniye gozumu kapatipda uyuyamam. Imkani yok. Uyuyanlarada uyuz olurum:F
Birde her ucak kalktiginda ve indiginde hep bolca dua ederim kazasiz belasiz inelim diye

Geri