uçakta bagaja alınmayan eşyalar

Konu sahibi son olarak 2995 gün önce görüldü
Arkadaslar fikirlerinize ihtiyacım var söyle ki daha ince yurt dışına çıkmak için hiç bavul hazırlamadim kabin bagaj kısıtlamasıni bilmiyorum yardimci olabilir misiniz ?
Misal kozmetik ürünlerimi nasıl götürebilirim? Parfüm konusu var bir de.
Ayrıca yanima fotoğraf makinası almak istiyorum sanırım bu insiyatifli imiş. Bilen var mı?
Uçaktan kusbakisi bir fotoğraf karesi çekmeden bu dünyadan gocup gitmek istemiyorum çünkü. :)))))

Bir de dönüşte yanımda getirebilecegim elektronik esyalar da sorun yaşar miyim ?
Bir bilen bana yardimci olsun lütfen..
Benden bir şeyler istiyorlar dönüş için de neyi nasıl getireceğim kaç kg bavul hakkım var tam olarak emin değilim. :/
Thy nin sitesine biraz baktım çok karışık geldi.

ağzı açılmış parfüm koyma alırlar. bagajın fazla gelirse arkadaşınınkine aktar. aldığın elektronik eşyaları pasaportuna yazdır sorun çıkmaz şekerim :))))

Morfinyus engin bilgin lazım ^^ , ayrıca Serappppppp bende kartpostal istiyorum :oy: İngiltereden :benmi:

ağzı açılmış parfüm koyma alırlar. bagajın fazla gelirse arkadaşınınkine aktar. aldığın elektronik eşyaları pasaportuna yazdır sorun çıkmaz şekerim :))))

Sanirim kilitli poşet içinde olması gerekiyor vs gibi bir şey okudum thy nin sitesin de kim uğraşır onunla : )))

Türkiye'den italya.
İtalya dan sonra ingiltere ye.

yanilmiyorsam ucaga alicagin 5le 8kilo arasi olmasi lazim ama nu biletini alicagin sirket tarafindan belli olcak zaten

makyaja gelince...ben hicbir sekildr maktaj parfum tasimiyorum...alir cope atarlar hic yanina alma...fotograf makinene gelince..guzelce cantana yerlestir eline bile alirsin

Sanirim kilitli poşet içinde olması gerekiyor vs gibi bir şey okudum thy nin sitesin de kim uğraşır onunla : )))

yalnız gitmiceksen dönüşte arkadaşının bagajına yazdırırsın. o kadar zorlamıolar , sen parfüme dikkat et bavuluna koy şeker. kol çantandan alırlar. bot giyme yalınayak çıkartıolar :)))) gelirken aldığın elektronik şeyleri pasaporta yazdırmazsan geçemezsin :asd:

Galiba bavulum'un toplamda 20 kg geçmemesi gerekiyor ama benim ki şu an bile dolu.
Kabin bavuluna doldurup yanımda taşırim diye düşünüyordum...

El bagajında kesici delici sprey vs. Olmaması gerekiyor. Aynı zamanda elektronik eşya veya oyuncak tarzı şeyler de kabul edilmiyor. Bu tip şeylerin hepsini uçağa vereceğim bavula koyabilirsin. Orda herhangi bir kısıtlama yok. Bildiğim kadarıyla thy dış hat uçuşlarında 30 kg hak tanıyor. 8 kg de el bagajın olabilir. Sabihadan uçacaksan eğer el bagajı ağırlığın çok önemli değil. Genelde tartmıyorlar çünkü. Fotoğraf makinası da yanına alabilirsin. Ben çok denk geldim sorun olmuyor.
He ama şu var bu söylediklerim Türkiye için geçerli. Aktarmalı bi uçuş yapacaksın. İtalyada sorun olur mu bilemem. Ama pek sanmıyorum bu kadar kasmıyolar.

Galiba bavulum'un toplamda 20 kg geçmemesi gerekiyor ama benim ki şu an bile dolu.
Kabin bavuluna doldurup yanımda taşırim diye düşünüyordum...

sivi patlayici seyler yani cakmak vs yanina alamazsin..makyajini kadinsal esyalarini bavuluna koy El cantana kifayetlwrini.koy Kesici maddelwri degil

20kg malesef genelde boyle

Ingiltereden Amerikaya gectigimdr pahali bir parfumum vardi cantamda alip attilar hala icime dert serap :(

Ya ben yurt dışında bir de onlara para vermek istemiyorum deliririm çöpe atarlarsa:D

yalnız gitmiceksen dönüşte arkadaşının bagajına yazdırırsın. o kadar zorlamıolar , sen parfüme dikkat et bavuluna koy şeker. kol çantandan alırlar. bot giyme yalınayak çıkartıolar :)))) gelirken aldığın elektronik şeyleri pasaporta yazdırmazsan geçemezsin :asd:

İş seyehati ama yanımda ki kızlarin da pek sanmıyorum bavullari dolu olur gibi geliyor.
Zaten şu kontrol olayina çok uyuz oluyorum..
Tayt spor ayakkabı giyicem mecburen.

Bu sene yengem ve kizlari deri ceket ve altin bilerziklerini kaptirdi Almanya havalimaninda polislere. Mutlaka faturasi olmali. Eger elektronik esya goturuyorsan ve bavulda goturmek istiyorsan (bavulun calinma kaybolma ihtimalina karsi) mutlaka tatil sigortasi yaptir bu cok isine yariyacaktir. Ucaga fotograf makinasi alabiliyorsun onda sikinti yok .)

El bagajında kesici delici sprey vs. Olmaması gerekiyor. Aynı zamanda elektronik eşya veya oyuncak tarzı şeyler de kabul edilmiyor. Bu tip şeylerin hepsini uçağa vereceğim bavula koyabilirsin. Orda herhangi bir kısıtlama yok. Bildiğim kadarıyla thy dış hat uçuşlarında 30 kg hak tanıyor. 8 kg de el bagajın olabilir. Sabihadan uçacaksan eğer el bagajı ağırlığın çok önemli değil. Genelde tartmıyorlar çünkü. Fotoğraf makinası da yanına alabilirsin. Ben çok denk geldim sorun olmuyor.
He ama şu var bu söylediklerim Türkiye için geçerli. Aktarmalı bi uçuş yapacaksın. İtalyada sorun olur mu bilemem. Ama pek sanmıyorum bu kadar kasmıyolar.

Ahl den biniyorum. Sadece makyaj malzemesi ve parfümleri çantada koyup tarttim 3.5 tan fazla çıkıyor : ))))
Ben de orada sorun olmasından çekiniyorum açıkçası oraya dair hiç bi fikrim yok ama en çok fotoğraf makinam yanımda olsun gerisini bi şekilde bavula sigdirmaya calisicam artık. 30 kg ise benim için daha iyi olur ama 20 diyorlar:/

Benim bildiklerim hep söylenmiş.Hayırlı gidip gel canım.
Çok çok gez :p

Ahl den biniyorum. Sadece makyaj malzemesi ve parfümleri çantada koyup tarttim 3.5 tan fazla çıkıyor : ))))
Ben de orada sorun olmasından çekiniyorum açıkçası oraya dair hiç bi fikrim yok ama en çok fotoğraf makinam yanımda olsun gerisini bi şekilde bavula sigdirmaya calisicam artık. 30 kg ise benim için daha iyi olur ama 20 diyorlar:/

Makyaj eşyalarının sorun yaratacağını sanmıyorum ama parfümleri el bagajına koyma. Bagaj hakkını da öğrenelim ^^

Bu sene yengem ve kizlari deri ceket ve altin bilerziklerini kaptirdi Almanya havalimaninda polislere. Mutlaka faturasi olmali. Eger elektronik esya goturuyorsan ve bavulda goturmek istiyorsan (bavulun calinma kaybolma ihtimalina karsi) mutlaka tatil sigortasi yaptir bu cok isine yariyacaktir. Ucaga fotograf makinasi alabiliyorsun onda sikinti yok .)

Zaten en korktuğum şey bavulumun kaybolması : )
Sigorta işini hallettim nilu. Fotoğraf makinası alsınlar artık geri kalan her şeyi sigdirmaya çalışıcam napalım. Bu de bunun dönüşü var alışveriş yapma ihtimalim %100

pasaportuna sadece 1 tane iphone yazdırabilirsin. bu kadarını söyleyebilirim sana

Geri