Uçakla Evlenip Hangarda Yaşamak İstiyor

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
30-yasindaki-kadin-istegiyle-pes-dedirtti-ucakla-716101_9159_10_b.jpg

Berlin'de yaşayan 30 yaşındaki Michèle Köbke, Boeing 737-800'e çok aşık olduğuna yemin ediyor, hatta evlenip hangarda yaşamak istiyor.

Çoğu kişi bunun bir psikolojik problem olduğunu söyleyebilir, ancak satış elemanı olarak çalışan Michèle Köbke , Boeing 737-800'e çok aşık olduğuna yemin ediyor, hatta bu uçakla evlenip hangarda yaşamak istiyor.

Michèle, en son bir erkekle ilişkiyi 2011'de yaşadığını ve aşık olmadığını söylüyor.
Michèle, Boeing 737 için ise "Çok çekici, çok güzel ve zarif!" yorumunu yapıyor.
Michèle, uçağa o kadar aşık ki ona Türkçe karşılığı 'sevgili' olan 'schatz' kelimesi ile sesleniyor. Uçak ile olan ilişkisinin 'fiziksel' de olduğunu söyleyen kadın 'sevgilisi' için "Bana çok ateşli geliyor. Muhteşem yapılı ve zarif bir uçak" diyor.
Genç kadın Boeing ile olan ilişkisinin fiziksel tarafını, insanlardan farklı olarak görmüyor.
Hatta durumu şöyle açıklıyor: "Bu normal bir ilişki. Rahat bir akşam geçirip yatağa geçiyoruz. Birbirimize sarılıp uyuyoruz." şeklinde açıklıyor.
Bir uçakla sevgili olmak hiç kolay değil bazı zamanlarda çok zor" diyen kadın "Ona sadece onunla uçtuğumda ya da hangarda yakalayabildiğimde yakın olabiliyorum. Bu da hayatımda sadece bir kere oldu" dedi.
Bununla birlikte genç kadın, onu şımartmanın farklı yollarını buldu. Cam elyafından yapılmış büyük bir maketi olduğunu söyleyen kadın "Böylece sevgimi bir dereceye kadar gösterebiliyorum" dedi.
Michele'in uçağa olan duygusal yakınlığı, belirli cansız nesnelere odaklanan bir cinsel veya romantik çekim şekli olan objectophilia olarak biliniyor.

çocukları da kağıttan uçaklar olur herhalde.

Bende B777 Dreamliner a aşığım. Ama ayrı dünyaların insanıyız diyor

Aşkım uçuyosuuuun

insan böyle durumlarda
ne söyleyeceğini bilemiyor

Benden pek hoşlanmasada Range Rover ile birlikte yaşamayı düşünüyorum.

damada düğünde 1 varil motor yağı takacağım.

hangarlarda güzel loot çıkıyor.

Berlin duvarına aşık ve duvarla cinsel ilişkiye giren bir ablamız vardı. Aynı kafa. İşte aşk, işte sevgi. Helal olsun.

yorganıyla ,kendıyle ,ağaçla ,kedısıyle ,köpeğiyle evlenenlerı gorduk

Zevkten seni uçurmak istiyorum diye vaatleri olan erkeklerin kıskandığı durum :)

Geri